Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 3

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (1 320)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jak Todd Philips utopil své semeno ve spárech Bangkoku (kdo viděl, tak ví). Jak říká stará pravda - opakovaný vtip není vtipem. Pro Pařbu v Bangkoku to platí tak napůl. Koncept je v podstatě stejný, jen jsou hrdinové-kaliči vpuštěni do jiného města v trochu jiném složení, princip se opakuje (všichni mají opici jak prase a postrádají jednoho kaliče). Naleznete tu mírné variace (v tom tkví podstata většiny vtipů) oproti první Pařbě (zub vs. tetování, opice vs. tygr, černoch vs. mnich, střecha vs. výtah apod.). A protože to mnoha lidem přijde příliš stejné jako první díl a považují to za čistý kalkul, vychází z toho hodnocení, jaké tu je (74% k 21.6.). Pařbu v Bangkoku nepovažuji za špatný film, v některých momentech je daleko zábavnější než jednička, nicméně v jiných je zase daleko za očekáváními. To je vlastně největší problém - než se film pořádně rozjede, tak ho něco jiného totálně zbrzdí a může se začít zase odznovu. Když ale vidím zdejší hodnocení, tak se přikláním ke čtyřem hvězdám. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.0/10] | me: Pokračovanie založené na špinavosti a nekonečných možnostiach Bankoku, práve kvôli ktorému ide o lepši film než bol predchodca. Štýl humoru je samozrejme vystavaný na rovnakých základoch ako predtým, lenže tento krát sa to všetko točí v bezhraničnej špine Bankoku, ktorý filmu dodáva úplne iný rozmer. V Bankoku aj nemožné je možným a tak scény, ktoré v jednotke pôsobili prehnane tu pôsobia akurát. Nemôžem povedať, že film celých 102 minút baví, sú v ňom aj slepé nevýrazne časti, ale pocit celkovej nudy určite neprichádza, pretože aj slabšie miesta vždy nejako vyšperkuje a odľahčí Zach Galifianakis, vďaka ktorému je táto komédia tým čim je. Ostatní herci a prostredie mu slušne sekundujú. Je to proste špinavšie a tvrdšie pokračovanie a viac mu to takto sekne. When a monkey nibbles on a penis, it's funny in any language. [3 a pol *] ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Nikdy nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky alebo? Režisér Phillips prišiel s pokračovaním veleúspešnej dospeláckej komédie. Kludne by sa dalo povedať, že je to verná kópia jednotky. Iné je len prostredie a pocit, že to už celé nejako nefunguje. Množstvo recyklovaných nápadov, scén a takmer nič nové. Opakovaný vtip už nie je vtipom. Jednotka bola svieža, vtipná, originálna a nápaditá. Dvojka nie je ani jedno. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

(SPOILERS) Živió, zohratá banda z klubu Ostudiantes je zas raz pokope, sila kolektívu viťazí nad krásou z hry a ako tak pozerám, zopár mnou obľubených komentátorov tuším (ne)chcene plaší, zbytočne sa nasiera, vrásky im raší. Rozjebávka č.2 prúserom rozhodne neni, chlapci opäť pozdvihujú čašu-pivovú fľašu, marshmallowska sa na ohni smaží a čože sa to vlastne robí (?), slávnostne sa pripíja, zubár sa žení. Dosť dorasteneckých rýmov, viac dospelého textu! Zhovadilo hovadské hovadá…sa zobúdzajú v neklimatizovanom bytíku somewhere in Bangkok, v štádiu smradľavej upotenosti, kožnej poškodenosti i mozgovej dutosti. Po jemne zahladených stopách pátrajú po následkoch svojej prehýrenej noci a postupne dochádzajú k potvorskému poznaniu, je to zase v prdeli…a propo nie v tej správnej. Ako nástojčivý opozicionár sezónneho (potrebného) tovaru (cvične) zvaného commercial fizzer musím poznamenať, že Todd po kanáloch chodiť nemusí. Jeho druhý "Hangover" bez debaty trpí nedúhami druhých pokračovaní a uhrančivosť púšte žiaľ tiež nemá. Upútava však odviazaným duchom a chuťou napodobiť jednu z najuvoľnenejších/najzábavnejších komédii za rok 2009 na pôde amerického kontinentu. Slúžia mu k tomu hanbaté/vulgárne príhody, obstojná akcia, pretrvávajúca chémia obávanej štvorice, opičák-dealer a takisto zosílený/koncetrovaný idiotizmus Zacha Galifianakisa. Netešia trapáci Tyson/Chow, tie ich nemotorné/hysterické skopičiny, nevybalancovaný pomer medzi pálčivou nevkusnosťou a veselou neslušnosťou + omíňavá obava - ísť do trojky by mohlo byť skutočne riskantné. V dvojke to ale - aj napriek krpatým nedorozumeniam - naďalej klape a s tým naším zblúdilým cyklistom je to za veľmi pekné 3*. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

ale nie, to fakt? vy ste ale hrozne prisni... uz si fakt neviem predstavit, co od komedie cakate :) ano, mate pravdu, je to ako cez kopirak, ale ruku na srdce, nesmiali ste sa snad 90% filmu? no my v kine vsetci do jedneho ano, takze maximalna spokojnost. Je pravda, ze panbickarom v Amikove sa musia jezit chlpy na kazdom mieste tela, pretoze dvojka je ovela zvrhlejsia ako jednotka, ale cert to vem, my s manzelom prudasi nie sme, takze fuck it, bitches :D ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Ve scéně v čekárně kliniky je na zdi vidět americká zásuvka, ale v Thajsku se používá jiný druh zásuvek i jiné napětí. (J*A*M*A*L)
  • Keď Alan (Zach Galifianakis) sedí na pohotovosti v Bangkoku a je melón, tak na rozkroku má od neho pokvapkané nohavice, ale keď vychádza von, má ich už suché. (ČSFD)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama