Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda jednoduchšej voľby. Či už ide o vrh oštepom alebo záchranu postáv. Fanúšik chrochtá pri bitke za Stenou a intrigami na Zimohrade blahom, ale vyskytujú sa tu až príliš do očí bijúce nelogickosti a šetrenie istých postáv. Citeľne chýba kruté realizovanie Georgeových krvavých chúťok, ktoré by diváka ako vždy prekvapilo a donútilo ho sa báť o všetky jeho obľúbené postavy. Áno, niektoré postavy prežijú, aby mal príbeh šťastný koniec. Ale musí sa to robiť ak okato? ()

jarmik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám GoT vážně rád, ale tohle opravdu nebyl jeden z nejlepších dílů. Na předposlední ze 7 dílů to bylo skoro celou dobu o ničem a bitva na zamrzlém jezírku byla stupidní z hlediska prostoru, času i děje. Většina postav se v tomto díle chovala buď nelogicky, nebo řešila věci jako kdo bude mít meč, kdo bude mít dýku apod. půlka hlavních postav se tentokrát do 65 minut vůbec nevešla kvůli zbytečnostem ostatních. Pokud nebude poslední epizoda to nejlepší, co jsme kdy viděli, tak to tvůrci teda pořádně podělali. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě "nadchla" skvěle napsanými dialogy, až jsem měl chuť říct Jonovi s Jorahem, že jestli je teda ten meč volný, střelil bych ho na e- bay, o děsně "vtipné" vsuvce Ohař- Thormund už radši nic psát nebudu. Jinak byl ovšem pochod k pólu fakt zajímavý, dvakrát jsem měl dokonce dojem, že jsem zahlédl Roalda Amundsena, neunikla mi ani krásná vzpomínka tvůrců na prvního marathonského běžce. Zklamal mě Malíček, jeho intriky by zmátly snad už jen Dontose Rudého a drak měl fakt pech, že ho Král trefil přímo do motoru. Celou dobu jsem žil v totálním klamu, myslel jsem si, že na sever od Zdi mrzne neustále, ale teď už vím, že jezera zamrzají až při obklíčení (WTF?). Po vytažení draka z jezera mi to konečně došlo, Král je Lich King, jeho nemrtví jsou Pohroma (Scourge) a Hra o trůny se mění na World of Warcraft: Wrath of the Lich King. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych pominula nebetyčnou stupiditu "plánu", kdy cca 5 lidí jde samo za Zeď proti obří armádě Bílých chodců, (proti níž se chtěl Jon Sníh spojit s Daenerys, protože má malou armádu, ale teď na ni jde sám s pár kumpány)... Kdybych pominula to, že chtějí přivést Bílého chodce Cersei, místo aby tu krávu už konečně zabili, když mohla za smrt příbuzných Starků, za smrt všech Tyrellů a dalších stovek lidí... Kdybych pominula fakt, že se v minulém dílu Tyrion dostal celkem s klidem pod Rudou baštu, takže najmout zabijáka na Cersei, který by šel stejnou cestou, by neměl být problém... Kdybych pominula to, že se Arya chová jako totální blbka, která chodí na procházky po místnostech Zimohradu, hledá sto let staré svitky pergamenů a vytváří tím umělé rozepře, přičemž se tváří, že spolkla všechnu moudrost světa a místo jejího milovaného rytířského bojování neustále řeční... Kdybych pominula, že havrani s pergameny nyní létají rychlostí SMS... Kdybych pominula ty příšerné pubertální "vtipy" Thormunda a Ohaře... Kdybych pominula naprostou předvídatelnost všeho, co se v tomto dílu stane... Kdybych pominula, že ti dva blbci Benioff a Weiss nemají na to zabít jakoukoli důležitější a sebeotravnější postavu... Kdybych pominula, že se Benjen Stark objevil už podruhé jako Deus Ex Machina, aby zachránil někoho v bezvýchodné situaci (zřejmě má radar, který mu ukazuje příbuzné v nesnázích)... Kdybych pominula, že se děj v této (předposlední!) epizodě neposunul vůbec dál, kromě oslabení Daenerysiny pozice... Kdybych zkrátka pominula skoro celý tenhle díl, pak ta smrt jednoho z draků byla natočena velmi dobře. Jestli je ovšem jedna jediná dobrá část předvídatelné scény hodna takového seriálu, jakým Hra o trůny kdysi bývala, to už nechám tady na těch pětihvězdičkových zaslepencích. :) ()

Yesqward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejaká vzbura sa nám tu uchytila v komentároch, kvôli veciam ktoré "nedávajú zmysel". Vo FANTASY seriáli. Psychor musí mať teraz vianoce, nakoľko sa tu našli ďalší super naštvaní, super cool a super "proti systému" tínedžeri, podobní jemu. Bol by som len zvedavý, či každý jeden človek, ktorý tomuto dielu dal 1* (čož je samo o sebe nezmysel, lebo žiaden seriál na svete nebol tak kvalitne a v takomto rozmere natočený) pri každom filme/seriáli chodí s lupou a hodinkami, a hľadá každú jednu nezrovnalosť v časovej línií. Áno, linky sa pohybujú rýchlo. Áno, niektoré veci nebolo možné stihnúť v určitom časovom období. Ale toto je dosť na to aby ste dali 1* perfektne natočenej, napínavej, emocionálne vyťaženej hodinke skvelého príbehu s úžasnými dialógmi, efektami a precízne vycibrenými postavami? No v mojej knihe nie. Ale ja narozdiel od vás nemám potrebu svoju menejcennosť za každú cenu kompenzovať "bojovaním" proti väčšine. 90% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)

Reklama

Reklama