Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se skupinou uvízne za zdí a volá Daenerys o pomoc. Arya se Sansou jsou v rozporu. (KajusaK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentar muze a bude obsahovat SPOILER Jo, bylo to super, ALE (a berte to tak, jak v nekterem z predchozich dilu Jon Snow (tusim) rekl, vsechno pred "ale" jsou sracky), jakto, ze v takove zime se jim nekouri od pusy? Jakto, ze tam praska led, vzdyt to je kurnik zamrzly desitky a stovky let a ne, opravdu nechodte na me s tim, ze to je nejakej teplej proud kdoviodkud. Par vtipnych konverzaci to fakt nezachranuje a ja si rikam, jestli tvurci radsi nemeli s tim hura pokracovanim skoro bez autora, trochu pockat, protoze to zacina vazne pokulhavat. Zacina me taky pripadat, ze hlavni postavy uz neziji ve fantasy svete, ale spis ve sci-fi svete, kde teleportace neni zadny problem a takhle by se dalo pokracovat. Fakt, ze Jon na tuhle bomba vypravu vyrazil me stval a psal jsem to uz v komentari u minuleho dilu, ale ted kdyz se za to 5x omluvil, tak ten pocit docela vyeskaloval, protoze to navic zacalo pripominat nejakou telenovelu ci co. O maratonci Gendrym(ten s tim kladivem), ktery v tech -xy °C prebehne pul zemekoule uz snad ani nema cenu se zminovat.. P.S.: Jsem rad, ze to s tou "magickou, velkou a ledovou zdi" aspon tak nejak trochu obesli, kdyz uz to tam takhle vymnoukli (ohledne premistovani (ne)mrtvyho). ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Hrozná volovina, je tam totiž létající drak. (ironie k místním Martinovým boys) Trefný komentář od Muruka. - - - Krásná ukázka debility některých místních individuí, kteří tento osudově emocionální fantasy náhul dávají hodnocením na úroveň Dračího doupěte a obdobných perel. To, co tvrdí o tomto dílu a hlavně o sedmé sérii platí spíše pro ně. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedávno jsme si dali "re-watch" GOT (záměrně jsme vynechali osmou sérii, takovej teror bych si znovu nezpůsobila) a prostě musím vypíchnout tady tuhle epizodu, kde mi došlo, že se GOT začal srát už dlouho před osmou sérií a tohle je asi nejhorší epizoda, než ji trumfly všechny ty z osmé "burn in hell" série. Předně ten nápad, to musel vyplodit tak chorý mozek, že se člověku chce až brečet. Tyrion odsunem na Essos přišel o veškeré IQ. Ale co mě vytočilo doběla, to je prakticky vzorek toho, co charakterizuje celý scénaristický vývoj posledních sérií. Takže, naše partička neohrožených je obklíčena armádou bílých chodců na malý skalce v jezeru, jo. A chodci nemůžou přes vodu, super. Takže naši pardálové tam stojí a mrznou jim zadky a čekají, až Gendry přeběhne pár kontinentů a vyšle pomoc (WTF... WTF?!!!). Přijde ráno, chlapci přešlapují a dýchají si na ruce (to fakt stačí v zemi věčného ledu, aby člověk zůstal naživu? nehledě na to, že příchod bílých chodců, respektive jejich kápů, přinesl vždycky ještě větší mráz?). Jezero už postupně zamrzlo, ale chodci zatím jenom stojí a čumí (a kápové taky, voeeee, asi 100m od ostrůvku, to je takovej shit!!). A při psaní scény zřejmě mezi scénáristy dementy proběhl následující rozhovor: "jak dáme ty chodce do pohybu, až jezero zmrzne?" odpověď: "já nevim, to je fuk, ne? Necháme třeba Ohaře, ať po nich hází chvíli šutry a jak narazí na led, tak to těm chodcům dojde." EEE!!! Ohař, nejvíc cool postava Westerosu, nebyl nikdy idiot. A tohle by udělal jenom idiot. Jenom totální idiot by nedomyslel, že házením voe šutrů na led by chodcům mohlo dojít, že led již zmrznul. A touhle scénou to prostě pro mě domršili, to je tak neskutečně líný psaní. Stačilo by se zamyslet o minutu dýl a dal by se vymyslet milion způsobů, jak to udělat líp, ale ne, tohle fakt vyhrálo? R.I.P. kdysi nejlepšímu seriálu svojí doby. Za takový domršení fakt měli někoho zavřít. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ ste sa báli, že vzhľadom na pokojnejšiu piatu epizódu sa už akcie nedočkáme, tak proste ste sa mýlili. Predposledná časť je opäť akčná až na povalu a čo ma teší ešte viac, bojuje sa v zovretí ľadu a snehu a tie ľady budú aj praskať. Obkľúčenie trochu pripomenulo Spoločenstvo prsteňa v Morii, záverečná scéna záverečnú scénu z prvého Hobita, ale napríklad samotná bitka a problémy s praskaním ľadu zase Alexandra Nevského. Je tu skrátka pre každého niečo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Společenstvo prstenu dosáhlo svého cíle. Zuřivý medvěd a horda nemrtvých. Draci. A mezi tím nějaké to plánování a vyjasňování si názorů. Zahořklá Arya a zoufalá Sansa. Modré oko. Nechápu jen stálý pláč nad původní Martinovou předlohou. Už jsem se pomalu smířil s tím, že jeho finále si nepřečtu. Martin je lempl a já děkuji HBO, že se pokusilo rozjetý epos dotáhnout do konce za mistra, který nemá na psaní čas, jelikož má příliš mnoho aktivit. Ještě že S.King měl ke čtenářům větší zodpovědnost, když psal svoji Temnou věž. A to měl překážky v psaní nepoměrně větší. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)
  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)

Reklama

Reklama