Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Chen 

všechny recenze uživatele

Lahůdka pro milovníky "pádů na hubu". Americká mutace různých japonských pořadů, kde se parta odvážlivců pustí do arény plné překážek, ve které padají na ústa stejně často, jako stojí na svých. Přičtěte si rýpavý humor dvou moderátorů a úžasně přitažlivou Jill Wagner jako spolumoderátorku a je tu jasný letní hit. Nic světaborného, nic extra promyšleného, ale prskejte si jak chcete, je to prostě bžunda :D ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

Reklama

Rediik 

všechny recenze uživatele

Lehce pokulhává za Ninja Faktorem, ale musím uznat, že když náhodou ráno zapnu televizi, tak se u Drtivé porážky dost pobavím. Komentátoři mají vtipné hlášky, hlavně na výkony a výrazy soutěžících. Není snad třeba mluvit o záludných překážkách, protože při jejich překonávání chytám snad ještě větší záchvaty smíchu, než při komentování. Některé akrobatické výkony jsou až neuvěřitelné. Proč my nemáme takové soutěže místo nudných reality show? Já bych do toho šla! :D ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

899. hodnocený film: Na doporučení mojí Péti jsem se na tenhle zábavně soutěžní pořad kouknul a musím říct, že to bylo rozhodně to lepší, ne-li jedno to z nejlepších, co v tomto žánru můžeme shlédnout. Jistě, Pevnost Boyard a ani Hry bez hranic, to nebyly, ale je to fajn a dá se na to koukat. 3* jsou rozhodně dobrým hodnocením. 3* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tuhle show jsem narazil více méně náhodou, když jsem přepínal kanály. A hned u prvního dílu jsem se smál tak, až jsem brečel (a to bez jakékoliv nadsázky). Od té doby jsem se stal pravidelným divákem této správně ujeté show, která mi přijde jako odlehčená verze Faktoru strachu. I tady lidi bojují o 50 tisíc dolarů a i zde se neváhají ztrapnit. Nicméně já jsem od přírody tvor škodolibý, takže se na všechny ty držkopády a trapasy tak rád dívám :-) Za Jacoba Manna, za hlášku "Kde je ta tyč?" (až uvidíte, tak pochopíte) za krásnou a pohotovou Jill, za dva pohodové moderátory, za vtipné komentáře, za skvělé animace a hlavně za velké koule musím dát plný počet! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama