Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

lubomir91 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty přehnaně kritická hodnocení jen proto, že je to CZ/SK TV produkce. Souhlasím, že to nepatří mezi famózní a dokonalé pořady, ale ruku na srdce. Není to náročné, není to nudné, není to trapné a člověk se u toho výborně baví. Ideální pořad k odpočinku a relaxaci u TV. Nemůžu si stěžovat, tento pořad sleduji rád a s nadšením. ()

J-o-k-e-r 

všechny recenze uživatele

Partičku jsem začal sledovat v české podobě, nejdřív si mě nezískala vůbec, ale nakonec jsem se stal věrným fanouškem. Slovenské verzi jsem se stranil dosti, ale nakonec jsem se přece jen na pár her podíval, a některé opravdu stály za to! Slovenský jazyk mi nevadí, i když je pravda, že některé postavy, narážky nebo situace mi nejsou jasné, protože je neznám. Obě verze ovšem nelze srovnávat, každá má své kouzlo, a já se nasměji u obou, což je hlavní. U Svk mě mrzí, že se tam často mění osazenstvo, nejradši mám Juraje, Lukyho a Róbka. Ti mě dostanou vždycky, hlavně Juraj je fakt úžasný! Naopak nemám rád ukvičenou Petru, která je samozřejmě ve většině dílů. Ale plný počet za výborný nápad, hry, humor, který člověk potřebuje a za skvělou pohotovost, kterou všichni herci prokazují. ()

Reklama

Wargoo 

všechny recenze uživatele

No ja neviem, ale tak dobre som sa dlho nenasmial.. Hlavne keď Miezga "vábil kunu" s cudzími rukami... Náhodou, zatiaľ zaslúžené 4****. Dano Dangl ako scenárista prekvapuje nápadmi... Len tak ďalej ! Po pozretí zatiaľ všetkých častí (je 17.2.2010) môžem potvrdiť, že tento projekt je sviežim vánkom na komediálnej pôde Slovenska. Polnišová a Latinák valcujú !!! ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úroveň Slovenské partičky je nepochybně vyšší než dvojitá česká kopírka, ale i tak je opravdu vtipných nebo povedených scén poskrovnu. Přizám se, že komentář píšu se zpožděním, hodnocení však zůstává stejné, vlastně přemýšlím, zda ho nesnížit, protože ze Slovenské Partičky mi v paměti, kromě hasiče v podání Lukáše Latináka, neuvízlo zhola nic. Show je to však poměrně dobrá, ale opět se neubráním porovnání s nepřekonatelnou Whose line. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama