Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $17,630,465Tržby Celosvetovo $29,282,952║ Keď už nič iné, tak som sa aspoň trošku zabavil na tejto ináč strašne tuctovej šablónkovej zvieracej záležitosti, počítačová animácia zvierat nie je najhoršia, Brendan Fraser herecky len klesá a klesá, až asi skončí v zabudnutí tých najfádnejších filmov. /videl v kine: 35%/ ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser je moc dobrý herec na to, aby hrál v takové kravině, Brooke Shields (zraje jako víno…) je moc atraktivní na to, aby se musela pitvořit v tolika trapných scénách a Roger Kumble je moc velký packal na to, aby natáčel filmy. Bohužel stalo se. Vy ale určitě máte spoustu lepších věcí na práci, než abyste zabili hodinu a půl při sledování takové trapárny. Mě osobně všechna ta divně animovaná, upištěná, „tut-tu-du-dů“ si pobroukávající zvířátka omrzela hned v první minutě a vypnutí filmu až téměř po hodině považuji za téměř nadlidský výkon. Za co tedy ta jedna hvězdička? Ani nevím, nejnižší hodnocení si pro jistotu schovám pro případné pokračování „Ještě chlupatější odplata 3D“. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná ekokomedie o tom, jak si zvířátka v lese chrání svůj domov. Sice tady nemluví, jak je to v jiných podobných snímcích, ale zato mají bojovného ducha. Roli developera, majícího v úmyslu les pokácet a zastavět, si střihl komediální herec Brendan Fraser, který se v Česku do diváckého povědomí dostal dobrodružným snímkem 'Mumie’. A to je zřejmě důvod, proč jeho komediální role čeští diváci stále nemohou nějak překousnout. Tento snímek má převážně výchovný charakter ukazující, že nejen lidé chtějí bydlet v zájmu své rodiny a že příroda a zvířátka v něm by se měli chránit. Film obsahuje spoustu situačního a groteskního humoru a to v takovém rozmezí, aby pobavil hlavně dětské diváky. Nenáročná, odpočinková a úsměvná podívaná pro všední den. ()

Fujara777 

všechny recenze uživatele

ÁNO: Odpad to nie je, pár vtipných vecí sa tu dá nájsť. Medzi ne určite patria myšlienkové bublinky, krátke náhľady do minulosti a chlapák v ženskom športovom úbore s dúhovým dáždnikom. Ak je vám Brendan Fraser sympatický, chcete pri niečom naozaj vypnúť a máte pri sebe aj deti, tak aha, niekto nakrútil Chlpatú odplatu. NIE: Brendana mám rád, ale... Keď sa v svojej role trápi, necháva na seba cikať a prdieť zvieratá a v každom druhom zábere padne na zadok, mám ho rád menej. Ako si ešte dnes môže niekto myslieť, že je to vtipné? Nie som veru jeden z tých, čo sa bavia, keď vidia chlapa s mokrým rozkrokom ani keď pozerajú na chlapa, ktorý si na seba kydá paradajkový pretlak (aj keď, táto scénka mohla vyznieť vtipne, ak by sa v nej pracovalo v náznakoch a Dana by sme uvideli až vtedy, keď ho vidia v okne robotníci). ()

hrudka odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu lituju, že jsem se na ten film podíval, ale bez toho bych jej nemohl ohodnotit a okomentovat, že. A trochu i lituju toho, respektive se ptám, proč se někomu ten film může líbit, proč je do něj nasazen jindy celkem slušný Brendan Fraser (který to ani svým výkonem nezachraňuje), proč je docela zajímavé (ekologické) téma takovým způsobem zničeno, zahozeno, a proč vlastně ty zvířata v tom filmu nemluví, myslím, že by jim to slušelo více...? Takže je to bída, je tam všechno špatně (ač by nemuselo). Dalšího komentáře netřeba. Je to taková téměř půldruhé hodiny ztráta času. Škoda. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama