Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

heyda 

všechny recenze uživatele

Může to znít divně, ale dlouho jsem se tak dobře u hororu nebavil. Tak výborně namíchaný exploitation s různými hláškami jsem ještě neviděl. Bavil jsem se a znechucenej jsem byl vlastně od začátku až do konce. Odpustil bych si jen pár drobností, co se uskutečnily v závěru, jinak ale spokojenost a vřelé doporučení. 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby nás letos nepřekvapil Srpski film, byli by The Loved Ones nejlepším exploitation hororem roku. Bárbíny jsou trhlý, já to říkám pořád... A mimochodem, ten film má úplně skvěle "hororově" použitou písničku (s odstupem několika dnů považuju onu scénu za jednu z nejsilnějších, co se letos v hororech objevila). Scénář není zrovna vynalézavý, několik příjemně svěžích momentů se ale najde. Co se brutality týče, nejsou The Loved Ones žádným extrémem, dosti zvrácená atmosféra vzniklá vztahem Tatínka, Princezny a ostatních členů domácnosti však dělá film víc než zapamatovatelným. U mne spokojenost. 8/10 Horror movie of the year ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý, středoškolský torture exploitation, který zachycuje nástrahy odmítnutí pozvání od ošklivky na maturiťák. Ona totiž může být ta citlivka zároveň psychopatická, sadistická svině z dementní familíje, takže jí taky nemusí dělat problém poslat svýho zcvoklýho fotříka, aby si vás někde ve slabé chvilce ulovil. To je potom hodně předčasná kocovina, když se člověk místo maturiťaku podrobuje celkem i nechutnýmu mučení. Když započítám něco jako duble revenge na konec, tak po druhé projekci zvyšuju na 4*, protože kvalitu film má, ale já na torture moc nejsem, takže výš jít nehodlám. 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Takový nářez, hlavně ke konci jsem byl v sedmém nebi. Dokonale mě to vtáhlo do děje a to je přesně to, co mám na filmech rád. Takové psycho, které mi připomínalo Funny Games USA, jenže tady mi to do sebe zapadalo ještě víc a můžu říct, že jsem se dost bavil. Prostě mi to sedlo, nic zvláštního bych na tom nehledal. :-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Konečně zajímavý exploitation. Je to taková směska napínavého krvavého filmu s teenagerovskou komedií. Australané opět mile překvapili. Herci to odehráli mistrně a hlavně růžová princezna byla skvělá psychopatka. Z některých momentů úplně mrazilo, jindy se zase objevil nějaký ten vtípek z druhé příběhové linie, která byla sice poměrně zbytečná, ale nabídla zajímavé zpestření. Nebýt několika hloupých momentů (až budu utíkat před nějakým člověkem, tak určitě vylezu na strom), divných obyvatel sklepu a trochu přepísklého konce, tak by to bylo na plný počet, protože to jinak bylo pro hororového fandu velmi chytlavé. 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)
  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama