Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (600)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kůl Vilík a trapák Lórenc zpět u filmu, který nastartoval a nasměroval jejich kariéry. Tu Vilíkovu do nejvýhřevnějších výšin Holého Údu a k rolím v nejdražších a nejprestižnějších filmech, trapákovu pak do nejsmrdutějších zákoutí žump semidebilního fekálu pro nejretardovanější smíšky a jinak mentálně invalidní nedonošence. Ač je to prachsprostá vykrádačka o třídu lepšího Rigsova nihilismu a Murtóova předpenzijního lkaní, chybí tomu Zálivova megalomanie, dost násilně do toho naroubovali speciální jednotku mladodospělých pičusů, aby zacinkalo i v nadcházející degeneraci, a chudák Vilík musí na stará kolena šukat odpudivého transvestitního dabléra Džejka Glyhlenhrála, pořád to kupodivu scénárista, Vilík i ten páreček bezejmenných fundamentalistických rozkuřovačů nějakého žida na prameni, Belgičanů jako poleno, udrželi v zábavných, vcelku vtipných a svižných intencích osvědčené obchodní značky. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to naprosto nečekané, ale o to příjemnější překvapení. Takhle má z mého pohledu vypadat nenáročný akční blockbuster tohoto století. Výborně udělaný akční scény, pokud jde o honičky tak si dokonce troufnu říci, že jedny z nejlepších, co jsem v poslední dekádě viděl. Hrozně jsem se bál, jak film dopadne když ho nedělá "božský Míša" , ale po jeho posledním úletu na Netflixu jsem byl ve finále docela rád i když za "Bay cameo" díky. Že dostanu poctivou akčňárničku, ve který nebudou tvůrci sekat akční scény bez většího smyslu jak baťa cvičky, ve který se docela nekompromisně zabijí a celý film bude rozhodně vycházet civilněji a víc temněji než jeho starší bráškové to jsem nečekal. Jasně máme tam Lawrence takže o vtípky taky není nouze i když právě když film neakční , nepatrá nebo není team work a snaží se humorovat vychází nejslaběji. Oceňuji soudnost tvůrců při pohledu na postavu Martina Lawrence, že z něj udělali spíše důchodce než akčního poldu a za drsňáčka je tady především Will, ke kterýmu to v pohodě jde i když za barvení bradky rovněž dík, výborná bavička. Vůbec tyhlety minivtípky ve filmu bavily víc než dialogy ala vtip. Svůj prostor má i nový tým, samozřejmě nechybí ani drsný holky, ale celý tým jsem bral jako příjemné akční oživení. Finálová zápletka na podobný typ film dobrá. Mizerové navždy suveréně rozkopli kliše, že v dnešní době pokračování stojí za hovno, protože stojej za silné 4* . ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida. Nakonec se z toho zcela nečekaně vyklubal nejlepší díl této trilogie. Bombastickou a velkolepou akci ve stylu režiséra předchozích dílu zde sice nečekejte, přeci jenom ten skromnější rozpočet je tu znát, ale to zase tolik nevadí. Hlavně to je příjemná stará škola, co si na nic nehraje a oba dva hrdinové si návrat do svých rolí užívají plnými doušky. Chemie tady opravdu funguje víc než v předchozích dílech, které byli jenom vesměs nahláškované zábavné jízdy. Tohle je temnejší a dospělejší a po čertech dobře to funguje.80% ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7,5/10. Tak tohle potěšilo. Přidávám se ke spokojené většině a hlásím, že třetí Mizerové se povedli. Nejosobnější díl, jenž nezapomíná na své kořeny ale zároveň vše potřebné modernizuje. Perfektní balanc, o který se spousta starších značek snaží a ztroskotá. Duo režisérů, kopírující typické Mizerovské trademakery s neprůstřelně fungující ústřední dvojicí, jsou očividně fanouškami série, neboť s látkou nakládají pečlivě, s úctou a přesto si prosadí vlastní aktualizace. A já jim fakt děkuju! V takový návrat jsem nedoufal ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Vážně dnes takový devadesátkově natvrdlý výplach někdo potřebuje? Já osobně jsem příznivcem návratů a oprašování něčeho, co už není úplně in, ale u třetích Mizerů mi nepřišlo to záměrně sarkastické zrcadlení megalomansky tupé Bruckheimerovské éry nijak výrazně nápadité a ozvláštňující. Nejlepší jsou opravdu momenty a vtipy, při nichž se to vůbec nebere vážně a dělá se legrace z toho, že hlavní dvojka už je za zenitem (hlavně teda nateklý Lawrence). Jenže do toho je našroubován tesklivý osobní příběh, který mi tam vůbec neseděl a dost oslabil potenciál zábavy, který v sobě návrat těch jednoduchých a sympatických akčních hrdinů v jiné hollywoodské etapě nesl. Mám to chápat tak, že už dnes nemůže vzniknout poctivá a přímočará akční zábava, oproštěná od zbytečných dramatických oblouků? Ale pořád je to soudržnější a dravější než dvojka, o tom žádná.. 60% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)
  • Film měl jít původně do kin v únoru 2017, následně v červnu 2017, a pak v lednu 2018. Nakonec byla stanovena premiéra na 17. leden 2020. (Geralt z Rivie)
  • Napsáním první verze scénáře byl pověřen Peter Craig - jeden ze spoluscenáristů úspěšného filmu Město (2010). Následovala ovšem řada změn a úprav. (PauloZ)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama