Reklama

Reklama

Dítě Bridget Jonesové

  • Velká Británie Bridget Jones's Baby (více)
Trailer 4

Utrpení největší smolařky v dějinách dosud neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Jak název třetího dílu slavné série napovídá, tím hlavním malérem bude tentokrát neplánované těhotenství. Taková věc dokáže vykolejit i životem otřískanou Bridget, zvlášť když naprosto netuší, s kým počala. Jak se to rýmuje s faktem, že je stále bez chlapa? Celkem jednoduše. Stačí v doprovodu kolegyně navštívit odvázaný hudební festival a v jeho průběhu se vyspí s pohledným cizincem (Patrick Dempsey). A když se záhy na jedné společenské akci na vlastní tělo přesvědčí, že stará láska (Colin Firth) nerezaví, byť před pár lety definitivně skončila, je „štěstí" hotovo. Protože jí s rozluštěním zapeklitého rébusu nepomůže ani lehce cynická gynekoložka (spoluscenáristka Emma Thompson), ocitne se Bridget ve velmi nezáviděníhodné situaci. Jak seriózní právník Mark Darcy, tak úspěšný provozovatel internetové seznamky Jack Quant se sice k situaci postaví jako praví chlapi, odhodlaní s Bridget a jejím potomkem vytvořit spořádanou rodinu, to ovšem netuší, že jejich šance na otcovství je přesně padesátiprocentní. Jak se blíží termín porodu, Bridget cítí, že bude muset s pravdou ven a hlavně že si bude muset vybrat, komu bude její dítě říkat „tatínku". Normální člověk by poslal oba dva na testy otcovství. Jenže Bridget Jonesová není normální, ale výjimečná. (CinemArt)

(více)

Recenze (613)

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl, vydržet skoro dvě hodiny zírat na hnusnou tlustou a ještě víc hnusnou tlamu Zellweger, to chce buď mít v makovici totálně vymazáno Ulicí, Esmeraldou a Ordinací dohromady nebo mít v sobě litrovku samohonky a dvě platíčka Rohypnolu. Podobný dílka by se daly používat místo waterboardingu na ty nejhorší nepřátele států nebo teroristy. Vidět 5x za sebou Bridget Jonesovou, prozradím i to, co jsem nikdy nevěděl. Už jen proto, abych se nemusel dívat po šestý. ()

Vlkopec 

všechny recenze uživatele

Hloupé, zbytečně sprosté (ve slovenštině to znamená totéž, a tady je vidět proč), předvídatelné. Dva slušné vtipy za celý film. V podstatě Troška v anglické lepší společnosti. ()

ABC1 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem si, že to bude hrůza a film přejedu z povinnosti rychloposuvem, ale byla jsem velice příjemně překvapena. Renée mi nepila krev, Colin a Patrick výborní a Emma úžasná jako vždy. Hodně vtipné, romantické tak akorát a hudba taky výborná. ()

tribican 

všechny recenze uživatele

Neskutečný bounceback po nepovedené dvojce. Kdo by to byl čekal! Tady funguje skvěle úplně všechno, od Patricka Dempseyho (mnohem sympatičtější než Hugh Grant), přes zapojení Bridgetiny práce do snímku, až po klasické trapasy. A myslím že Renée dokázala, že Bridget je stejně vtipná i štíhlá :) 85 % ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Nechápu tak vysoké hodnocení. Nejlepší tu byly hlášky Emmy Thompson. Ty jediné mne pobavily. Jinak mne znechutila i zde přítomná propagace 4% menšiny ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Reneé už se nechtělo přibírat, ale bylo potřeba natočit další film o zmatené ženské, která dělá jednu botu za druhou. Ale už je to na sílu. Bridget dávno není takový zoufalý dřevo a až na těch pár kiksů, jako zaseknutí v louži bahna, toho s těmi předešlými díly nemá moc společného. Možná až na Darcyho. Je tu několik klišé, typických jak pro romantické filmy (jak já nesnáším milostné trojúhelníky..), tak pro těhule, ale spíš se to snaží ždímat starou slávu předešlých filmů a značky věčně ožralé a ujeté Bridget, která je už ale jiným člověkem. Takže to vlastně nefunguje. Taková nic moc rychlokvaška. Nejvíc mě tu vlastně bavila akorát Emma Thompson. ()

sh4ris 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a tisíckrát ne. Příšerně debilní a nevtipné, z nouze. Nedivila bych se, kdyby absence Hugha znamenala, že si s Colinem před tímto dílem střihli, kdo tam už odmítá hrát... Btw filmový plakát tvůrci sice upravili, ale to bylo tak naposled, co ještě Renée vypadala jako ona sama.. ()

cica 

všechny recenze uživatele

Pár naozaj vtipných okamihov, kedy mi vyhŕkli slzy z očí. Aj som to tak trošku od tohoto filmu očakávala. Veľmi dobrý výber je Patrick Dempsey, skvelá gynekologička a Pussy Riot. Dostalo sa mi to, čo som chcela :) ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem prostě skvělé. Po dlouhé době sem měla co dělat, abych se v kině nepočůrala smíchy. Tenhle humor je můj šálek čaje, takže jsem si film opravdu užila a vůbec mi nevadilo, že šlo o třetí pokračování. Vřele doporučuju pro všechny. Myslím, že každý si najde něco, proč ho bude film bavit:-) ()

ToddB 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka. Jasně, tohle je film pro ženský, ale já se docela bavil ... ty co já potkal, tak takové byly :-) ()

Pierre95 

všechny recenze uživatele

Renée Zellweger je po šestileté herecké pauze zpět! A rovnou se vší parádou! Film ani nezačne a už se válíte smíchy a vydrží vám to celé dvě hodiny, co film běží. Bridget je pořád stejná, jen hubenější (což vůbec není na škodu). Colin Firth je boží a jeho Mark Darcy se takřka vůbec nezměnil, jen má šedivější vlasy. Možná je vám líto, že tu není Hugh Grant, ale na něho hned zapomenete, jakmile se ve filmu objeví nováček s tváří Patricka Dempseyho. A nakonec BRILANTNÍ Emma Thompson (spoluscénáristka tohoto filmu) jako gynekoložka, ta nemá chybu. Vždyť Emma je držitelkou dvou Oscarů (za hlavní herečku a i za scénář), takže to ani jinak, než dobře, dopadnout nemohlo. Jinak ve filmu se objeví všichni staří známí (rodiče Bridget, Jude Schazzer, Tom i šéf Richard z TV). Lidi, běžte na to do kina, zaručuji vám, že se celé dvě hodiny ani jednou nudit nebudete. Vyplatilo se počkat si celých 12 let na další díl. Nejlepší komedie za rok 2016, ne-li za posledních několik let. ()

Whiterose 

všechny recenze uživatele

Někdejší idol a modla všech svobodných třicítek je zpátky! Je to už 15 let, kdy výtečná filmová verze knižní předlohy vtrhla do světových kin a byl z toho zasloužený úspěch. O pár let později logicky následovala dvojka, o které jsem si vždy myslela, že je dílem satanovým, které vzniklo jen proto, aby z povrchu světa vymazalo úspěch a krásu prvního dílu. Následovaly roky, kdy byla Bridget u ledu. Když se rozkřiklo, že se chystá třetí pokračování, brala jsem to jako nepodařený žert a má očekávání byla prakticky nulová. Ale ouha, stalo se to, co očekával jen málokdo - třetí Bridget je svěží počin, který se jedničce hravě vyrovná a nadšením šílí diváci i kritika. Do kina jsem šla natěšená a rozhodně jsem nebyla zklamána. A mimochodem, už dlouho jsem neviděla tak plný kinosál pražského multiplexu a neslyšela tolik salv kolektivního smíchu. Tak tedy, ve třetím dílu tu máme Bridget ve věku 43 let. Je konečně štíhlá a úspěšná, jen ten pravý muž ji stále chybí. Ale život aktivní čtyřicítky je hravý a dovádivý jako kotě, takže se stane, že Bridget prožije vášnivou aférku s pohledným Američanem a brzy poté totéž s bývalou láskou Markem Darcym. A o pár týdnů později zírá naše hrdinka na pozitivní těhotenský test. Na otcovskou roli jsou ale hned 2 kandidáti. A tak je umožněn nástup sarkastické gynekoložky (Emma Thompson, díkybohu spoluautorka scénáře) a vtipný děj, který nepřestává bavit až do konce, hodně romantického konce, ach! Ale není to jen sladkobolné hledání tatínka, to ani v nejmenším. Nejnovější Bridget je především pořádnou dávkou britského humoru a nemilosrdným zrcadlem naší doby (ruské punkerky obhajované sucharem Darcym, hyperambiciózní hipsteři na vedoucích místech v Bridgitině práci, práva menšin kam se podíváš...). Chválu si zaslouží i parádní začlenění Daniela Cleavera do děje - není tu fyzicky neboť H. Grant se přemluvit nenechal, ale jeho stopa je nesmazatelná, což dosvědčí se zlomeným srdcem armáda východoevropských modelek. Moc pěkný návrat legendy, který si zaslouží 5 hvězdiček. ()

Colowratek 

všechny recenze uživatele

Jako v rámci žánru určitě dobrý, má to švih i vtip. Mám jedinou výtku, ženská, co v tom hraje, se jen vzdáleně podobá Renée Zellweger. ()

malenka 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že tenhle díl má nejvyšší hodnocení a mně přišel nejslabší. Vlastě i tak trochu smutný, Bridget i Marc Darcy viditelně zestárli a to, co jsem na Bridget zbožňovala, tu její ztřeštěnost a nemožnost, kterou měla jenom ona, to nenávratně zmizelo. Snad jedině matka v podání Gemmy Jones zůstala stejně praštěná. Souhlasím ale v tom, že je to kvalitní komedie, hlody cynické gynekoložky v podání Emmy Thompson jsou brilantní a divák si užije spoustu legrace. Čas od času, když potřebuji zlepšit náladu, pustím si ráda první nebo druhý díl(který přes nízké hodnocení se mi i tak moc líbí) Bridget a je to super. Ale vím s jistotou, že třetí díl si už znovu pouštět nebudu. ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Nevěřila jsem, že tohle jednou napíšu, ale tohle je nejlepší díl z celé trilogie!! Smála jsem se od začátku do konce, víc jak u předchozích dílů. Všeho nechte a běžte se zasmát ;) ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Pokračování Bridget Jonesové je jako uvádění nových produktů společností Apple. První produkty byly revoluční a další a další novoroční novinky nepřináší něco výjimečně skvělého. První Bridget považuji svým způsobem za něco kultovně revolučního svým ironickým humorem, dějem, problematikou vztahů a života v celkovém mixu 5ti hvězdičkového filmu. Tento díl přinese pár scének, kterým se zasmějete, ale nebudete na ně vzpomínat nebo citovat s partou přátel. Colin Firth hraje s nepřiměřeně kyselým ksichtem. Tváří se ve stylu, "co to tady kur-a dělám v téhle srač..ce, ale hlavně že jsem dostal zaplaceno" Film je velmi mdlý a smutný na pohled ve stárnoucí postavy a vrásčitou Bridget, která už není tak zmatečná a sebeztrapňující se, jako dříve (najednou zná různé země světa, ví o jejich vládcích, ...). Pokus vysvětlení absence H.Granta je ubohý. Bohužel celý film asi také, když se ubírá k narážkám na podporu menšin a narážkami na Putina a scénkami se skupinou Pussy Riot, které ukážou i kozy ve filmu. Vedlejší postavy rodičů Bridget jsou zbytečné. Trapnost. ()

wodacka 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Bridget - líbivá, nepodbízivá, jedna velká divácká radost. Byla jsem zvědavá (asi jako všichni, kteří viděli předchozí dva díly) a musím přiznat, že jsem se těšila, jak si scénáristé pohrají a poradí s těhotnou čtyřicítkou, kdy je celý děj postavený na faktu, že otec dítěte není jasný. Strach, že budu sledovat slátaninu, vzal rychle za své už v prvních minutách a náramně jsem se od začátku do konce bavila. ()

sorbon1 

všechny recenze uživatele

Málokdy se podaří druhé pokračování úspěšného filmu, natož třetí. Tady se trojka povedla. Bridget už sice není oplácaná trapka, ale legrace je s ní pořád. Párkrát jsem se dosyta zasmál, celý film je úsměvný. Veselá zápletka, pěkně natočené, dobrá hudba. Příjemná komedie, doporučuju. ()

Související novinky

Startuje Best Film Fest

Startuje Best Film Fest

14.12.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Reklama

Reklama