Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 2

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (750)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvých 20 minút som mal zmiešané pocity, ale paradoxne so smrťou hrdinského Metromana prišlo oživenie a postupne sa to už iba zlepšovalo. Dnešné animáky sú už do detailov premakané, takže v prvom rade musí zaujať príbeh a postavy. Sympatie k Megamozgu budú spočiatku kolísavé, ale neskôr vás dostane a budete mu fandiť. A čo by to bolo za rozprávku keby nezvíťazilo dobro, nie? Veľkolepé naháňačky a demolačné bitvy medzi mrakodrapmi sú výborné a po tejto akčnej stránke animák určite boduje najviac. Trochu humoru navyše by neuškodilo, ale rockovo-metalová pecka "Highway to hell od AC/DC mi to dokonale vynahradila a ten tradične záverečný M. Jackson pobaví tiež. Vydarená vec! 80%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Čisto chlapčenská záležitosť bez akejkoľvek rozprávkovej roztomilosti. Skvelá muzika, ktorá občas pripomenie efektnosť a drsnosť IRON MANA. Práve tieto našľapané "intrá" dvíhajú film hore. Inak ma neakčná časť až tak moc nebavila. AKO VYCVIČIŤ DRAKA bol na tom o niečo lepšie... RODINKA ÚŽASNÝCH bola zase plynulejšia... Ale za tých pár úžasných a vtipných okamihov sa oplatí pozrieť celý film... ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tak tohle je už takové dospělejší. Potěr se u toho neprojásá k bezvědomí, film cílí na starší sortu diváctva. Tedy - dvakrát více moralismů, romantických chujovin, existenciálních debat, hepyjend jak od Steelofky. Přesto (nebo, nedej Satan, právě proto) jsem se pobavil dostatečným způsobem. Což ovšem v mém případě není zase tak složité. Já se zasměji i při pohledu na rozkydávající se Kotel prohulené Jílkové. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Co by superpadouch dělal, kdyby konečně opravdu zlikvidoval superhrdinu? Šel by do důchodu, nazul papuče, začal pít pivo a buď by se uchlastal nebo chcípl nudou. Totéž ale platí i o definitivně zvítězivším superhrdinovi. Zábavná přehlídka šíleností na téma kudy z nudy, ale kdybych tvrdila, že jsem se z toho nějak tetelila, tak to bych lhala. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Taký klasický rodinný animák, ktorí si užijú ako deti, tak aj dospelí, ktorí ich musia do kina sprevádzať. Námet vychádza zo súčasného komiksového boomu, prečo ho teda nedostať ako x-tú variáciu aj do animovaných filmov a trochu sa pohrať s ich zavedenými klišé, keď Shrek to dokáže s tými rozprávkovými. Príjemný nenáročný film na jedno pozretie. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 130 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Během filmu se oblek Roxanne (Tina Fey) mění podle jejího postavení vůči Megamyslovi (Will Ferrell). Ze začátku je červený, což je pravý opak Megamyslovy modré, v polovině filmu - během jejího vztahu s Bernardem (Ben Stiller) - se změní na fialovou, protože si přestává být jistá, jestli je Megamysl opravdu tak zlý, a na konci filmu je zcela modrý. (Alfred_Duck)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama