Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Schwimmer natošil film o holce, která si dá rande s pedofielm a pak mu ještě ráda dá. No kdo chce kam, pomůže si tam. Celý film však působí dvojnásobnou stopáži. Měl jsem pocit, že film má 200 minut. Není to tím, že by herci hráli špatně. Owen a zbytek ansámblu jsou přesvědčivý, ale postupně se film začne táhnout, ztrácet a směřovat někam jinam. Rozhodně se netěšte na thriller a nějaké důmyslné vyšetřování. Vše se povětšinou děje v rodinném kruhu. Každopádně je film slušně obsazen, odehrán i natočen. Tady uvidíte, že někdy ty holčičky těm "prasákům" skačou do postelí samy. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Film o čtrnáctileté dívce, která naletí pětatřicetiletému úchylákovi, který jí přes internet cpe do hlavy všechny možný kydy, a nakonec jí v motelu znásilní. To si samozřejmě nechce přiznat a nejlepší kamarádce se svěří, že s ním měla sex. Pak už je to jen o vztazích rodiny a o tom, jak si dívka pomalu uvědomuje, že naletěla úchylovi. Celkem zajímavý film. Za mě 50% :) ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nezkušená a příliš důvěřivá holka naletí na řečičky a lži obstarožního prasáka a ještě má snahu jeho hnusný čin obhajovat. Není to žádná intelektuální smršť, ale film důležitý pro dnešní dobu, hlavně pro teenagery. Podle toho taky moje hodnocení. (A jsem velmi ráda, že mládež na čsfd by se nikdy tahle nachytat nenechala, soudím dle komentářů). Btw Catherine Keener by měla střízlivěji volit role. Zde vypadala jako vysloužilá babička, resp. Owenova matka. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

No čo s takou dcérečkou? U mňa je isté, že by schytala pár dobre mierených faciek - také „materské“, aj keď som otcom. Po „vychladnutí“ sa jej pokúsim vysvetliť, že kurevník, ktorý ju na hoteli sexuálne zneužil už na prvej schôdzke, ju určite nemiluje, zvlášť ak sa niekoľko dni „po“ ani neozve. Na internete sa nájde veľa dobrého, ale i hromada špiny a úchylov všetkého druhu. Film celý príbeh spracoval vierohodne, podobných prípadov musia byť tisíce a dúfal som , že sa to nezvrtne do typického amerického thrilleru , kde to Owen z koltom všetko „vybaví“. Postavy sa chovajú približne tak , akoby sa chovať mali a ak si niekto naivne myslí, že jeho dcére sa to nemôže stať, tak je na veľkom omyle. Záverečné vyplakávanie pri bazéne mi už trošku nesedelo a v hodnotení som váhal, no veľké plus má film v tom, že dokáže poučiť a poukázať na veci, na ktoré si treba dávať pozor. Ak máte v rodine 13-15 ročnú naivnú počítačovú „kozenku“ , je to jasná voľba. 60%. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Možná mě budete mít za cynika, ale podobné příběhy mi vážně pijí krev. Čtrnáctiletá holka se DOBROVOLNĚ vyspí s dospělým chlapem a místo toho, aby byla považována za k*ávu, kterou bezpochyby je, v ní její dospělácké okolí vidí ubohou mučednici, která doplatila na internetové seznamování?!? POMOC. Dobře jí tak, náně, já bych jí místo "ťuťu ňuňu" dala takovou facku, až by se jí přetočila hlava. Jako drama slabé (televizní, nudné), chuť podobné nanynky proplesknout, však vzbuzuje dokonale.;-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno