Reklama

Reklama

Čtrnáctiletá Annie se prostřednictvím chatu a webové kamery poprvé zamilovala. Nemohla tušit, že se stala předmětem zájmu anonymního pedofila, který při prvním setkání krutě zneužil její naivity a chladnokrevně ji znásilnil. Pro Annie už nic nebude takové jako dřív. S děsivým traumatem mladé dívky se těžce vyrovnává celá rodina. Vyšetřování FBI navíc dokazuje, že zdaleka nebyla první obětí tohoto internetového sexuálního maniaka. Otec Annie by nejraději vzal spravedlnost do vlastních rukou, dochází však k poznání, že jediné, co teď všichni mohou udělat, je být v této situaci jeden druhému oporou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (276)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Děkujeme, ó pane, za chaty, tweety, SMS a vůbec božský dar sociálních sítí, neb hned se líp poznává a miluje bližní náš. Co na tom, že ty opravdu bližní kvůli tomu míjíme.. Určitě není na místě označovat tu naivní dívčinu nánou, či samicí skotu. Je potřeba si uvědomit, že nízké sebevědomí je živnou půdou pro všemožné manipulátory a to v kombinaci se známou pravdou, že peklo na zemi má podobu pubertální dívky, představuje nesmírně výbušnou směs, které by si měli rodiče bedlivě všímat (někdy i za cenu nekalých praktik). Tady Trouba fotr Clive, řekněme si na rovinu, selhal. Prevence mu zjevně nešla, kontrolní mechanismy taky nefungovaly a když už měl být dceři oporou, sám byl nejvíc zralý na poleženíčko na pohodlném psychiatrově sofa. A ani nechci vědět, jak by taťka vyšiloval, kdyby tělocvikář Charlie zaplul do deviantních sfér přinášejících společné libůstky s náruživými pivaři (studená čtrnáctka).. Trust sice decentně nakousl v současnosti velmi ožehavé a aktuální téma, ale co je mu to platné, když se Schwimmerovou režií nikdy Přátelé nebudeme.. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Trust je film o dôvere a rodinných vzťahoch, o traumách a osobných krízach. Je o tom, aké dôsledky môže mať mladícka nerozvážnosť a chybne nasmerovaná dôvera. Radšej netreba očakávať žiaden thriller, pretože napätia je tu ako šafránu. Atmosféra vo filme je viac psychologická a dramatická. Príbeh sa skôr zameriava na prežívanie a pocity všetkých členov rodiny. Trust je určený ako poučenie pre mladé naivné slečinky, rovnako však prinesie priemerný filmový zážitok pre každého (ak si odmyslíme príliš častý a miestami rušivý schématizmus). ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Normálna slušná rodinka. Majú prácu, školy a individuálny prístup k internetu. Násťročné dievča chatuje a telefónuje s internetovým priateľom a nikto nič netuší. Ani ona. Že je niekomu známy tento model ? Možno sa to deje aj u vás... Režisér tohto filmu je Ross z Priateľov a treba uznať, že si vybral aktuálnu tému, ktorou oslovuje diváka. A robí to dobre. Pomáhajú mu k tomu Clive Owen v úlohe otca a Liana Liberato v úlohe naivnej mladučkej Annie. Nie je to však bez chýb, pre väčšiu údernosť bolo použitých zopár scenáristických barličiek ( zabudnutá taška s databázou ), ale na výsledku, že podobný film je potrebný ako soľ, to nič nezmenilo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Schwimmer natošil film o holce, která si dá rande s pedofielm a pak mu ještě ráda dá. No kdo chce kam, pomůže si tam. Celý film však působí dvojnásobnou stopáži. Měl jsem pocit, že film má 200 minut. Není to tím, že by herci hráli špatně. Owen a zbytek ansámblu jsou přesvědčivý, ale postupně se film začne táhnout, ztrácet a směřovat někam jinam. Rozhodně se netěšte na thriller a nějaké důmyslné vyšetřování. Vše se povětšinou děje v rodinném kruhu. Každopádně je film slušně obsazen, odehrán i natočen. Tady uvidíte, že někdy ty holčičky těm "prasákům" skačou do postelí samy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Napriek obrovskej snahe režiséra o civilnosť, obsahuje film mnoho klišé. Takmer vôbec sa ich nesnaží nabúrať alebo akokoľvek sa s nimi pohrávať, aby diváka aspoň raz prekvapil (akurát v závere sa o niečo také neúspešne pokúsi, ale namiesto zimomraviek vo mne vyvolal iba záchvat smiechu.) Ale iba ich používa tak, ako sme to videli už miliónkrát. Občas to funguje, občas nie. Dokonca veľa vyhrotenejších scén, ktoré by divakovy pomohli naplno sa vcítiť do postav režisér zbabelo utne. Takze jediným ozvláštnením je len aktualizovanie témy o ukážku toho ako ľahko sa dajú moderné technologie zneužiť v rukách nesprávnych ludi. Vo výsledku sa tento film príliš nelíši od bežných a neškodných Hallmarkovských drám s ponaučením. 6/10. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Když si Will (Clive Owen) píše s neznámým mužem na interentu, jde o autentickou konverzaci mezi uživateli "fleet_captain_jaime_wolfe" a "sadlilgrrl" převzatou z webu www.perverted-justice.com. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama