Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace! Ed Helms (Pařba ve Vegas, Pařba v Bangkoku) a John C. Reilly (Bratři z donucení) vévodí hvězdnému obsazení komedie, která ukazuje, co se může stát… když se pojišťováci utrhnou ze řetězu! Nesmělý Tim Lippe (Helms) vyráží do “velkoměsta” Cedar Rapids na důležitou konferenci, kde mu k jeho smůle zkříží cestu zkušený vymetač večírků (Reilly). Netrvá moc dlouho a Tim už se domáhá vstupu na party, nahý se koupe v hotelovém bazénu a podléhá kouzlu svůdné mámy od dětí. Jestli Tim tenhle víkend přežije, jeho život nikdy nebude jako dřív! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

iamek 

všechny recenze uživatele

Na filmy od Fox Searchlight se vždycky těším strašně moc, protože dostanu za málo peněz ( nízký rozpočet ), hodně muziky ( kvalita filmu ). U Cedar rapids to bohužel, ale neplatí. Už samotný casting mi nesedl, protože například Sigourney Weaver mám rád spíše ve scifi než v komedii. Pokud se to komedii dá nazvat. A další obsazení taky žádný zázrak, až na Eda Helmse, kterému komedie jdou. Například Pařba ve Vegas/Bangkoku. Prostředí pojišťováků slibovalo slušnou zábavu, ale opak je pravdou. ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Nehorázná chujovina. Obsah, který zde na csfd vypadal dobře - Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace!....mi nařídil to stáhnout a zchecknout. A byla to chyba. Sice jsem neočekával nic skvělýho, ale i tohle bylo trochu přes čáru. Děj je nudný, humor okoralý jak poslední rohlík v Lídlu a kamera je taky celkem na přesdržku. Helm(an)s se snaží, ale sám to utáhnout nemůže a tak mu sekunduje Reilly který asi během natáčení musel sjíždět čtyři lajny kokajnu denně. Jestli mi mělo připadat vtipné to, že si černoch hraje na gangstera, nebo že Sigourney Weaver (díky bohu) šuká oblečená, tak nepřipadalo. Na těch 85 minut jsem napočítal 4 vtipy a to je sakra málo. A jestli bude pokráčování, přiznám se, že se na něj s chutí rád podívám. Zajímalo by mně, čím by tohle mohlo pokračovat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

CO SE V CEDAR RAPIDS STANE, TO TAM TAKY ZŮSTANE..... /// Když se oběsí Roger, dalším na řadě je Tim. Ne na lano…, ale zastoupit šéfa na pojišťovácký konferenci. Jeho úkol (rozkaz) zní jasně: ,,Získat nejvyšší ocenění!“. Letošní ročník prej bude brutální, ale to jsou jen (úvodní) pojišťovácký keci. Brutální tu není nic (snad jen fakt, že S.Weaver se už u sexu nesvlíká – což je dobře…). Tim je debil – tedy nepravděpodobnej chlápek – tedy pojišťovák a bude vás srát, nebo bavit. Děj je triviální, pojišťovácký polohumor, vtipy vulgární, sexuální a trapný. ,,Drsná“ zápletka a nečekaný rozuzlení, způsobí, že zvlhne nejedno pojišťovácký oko. Než to vidět znovu, tak to se radši nechám pojistit. (Na všechno!) Ale možná jsem jen alergickej na…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U nás doma všichni něco prodáváme – šuk, drogy, (ale hlavně!) pojištění. 2.) Můj hrdina není Ken (ani Barbie!), ale pojišťovák. 3.) Láká mě zkusit tu plavbu gayů s Rosie O'Donnell. 4.) Thx za titule Bastard(44). /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Proč mi ukazuješ fotku svý mámy ?? Jako je sexy, kámo, ale.." - "To není moje máma, ale moje dívka !! A jsme předzasnoubení !!" - "Co to jako, kurva, je předzasnoubený ?? To já bych, kdybych byl předzasnoubený, předpřefiknul úplně všechno, co by přede mnou zavrtělo prdelí.." ;) ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Mám rád takéto malé filmy vsadené do podobného prostredia, ale marketovať to priamo ako komédiu bol omyl, lebo som si k Cedar Rapids aj sadal s očakávaním komédie a dostal som stredne úsmevnú feel-good-slash-rediscover-your-youth dramedy, alebo čo to je vlastne za mix. Ed Helms tu hádam zase len hrá Andyho Bernarda, akurát že asi tak desať rokov po Office, keď sa rutinou prepadne do konformity a musí sa znovu otriasť, no to isté by potreboval i samotný film. Páčil sa mi vizuál, ktorý zvýrazňoval jeseň a jej paletu, páčil sa mi ten malomestský poisťovácky mikrokozmos, ale nepáčilo sa mi, že z neho Arteta nič zaujímavé nevyťažil, keď sa mu núkali neraz možnosti. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama