Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (831)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je nejvyšší čas přivést k nám do pekla Dorotu Cageovou. Kdo se hlásí dobrovolně..? Á, pan Fichtner s hodností účetního.. Výborně! Pozor na peří a žádný alkohol..! Legrační triky, dementní dialogy, holé kozy a veteránské vozy v paperbackovém béčku s ambicemi lehce pobavit před věčným zapomněním. Nicky, hrající už dědečky (!), odvádí svůj mrzký standard, jeho spolujezdkyně, kurvující Amazonka Amber, se mu zjevně přizpůsobila a tak musí vše zachraňovat výše zmiňovaný accountant v obleku, jehož poctivý přístup zcela vylučuje možnost případných "daňových úniků". Závěr s podkresem Meat Loafa má pro Cageovu kariéru alegorický význam a já mu doporučuji tři věci. Vyměnit kadeřníka, vyměnit agenta a pokud ani to nepomůže, vyměnit povolání. Sice to opláču, ale budou to slzy štěstí.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak dávno, čo sa roztrhlo vrece s 3D filmami, ale aby sa teraz každý rutinér snažil nasilu pretlačiť film do tretieho rozmeru je už naozaj choré. Sú filmy, v ktorých je tento formát nenahraditeľný a tvorcovia ho vedia využiť tak, aby posunul dojmy z filmu do ďalšieho levelu. Dve-tri scény, v ktorých je táto technika naozaj vidieť naozaj film z biedy nevtrhnú a ani nezlepšia jeho kvality. Vo filmoch ako je tento je to len zbytočné plytvanie rozpočtom a prostriedky sa dali použiť na niečo iné, napríklad na lepšieho scenáristu. Inak ale kvitujem naozaj abnormálne tempo a svižnosť celého príbehu, akciou sa režisér inšpiroval asi u Rodrigueza a miestami sa mu to vydarilo veľmi slušne. Takisto slušné hlášky sa sypú jedna za druhou a William Fichtner zabodoval a držal film nad vodou. 55%. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Todd Farmer, Patrick Lussier | Hudba: Michael Wandmacher | Produkcia: Michael De Luca | Distribúcia: Summit Entertainment (US), Lionsgate (UK), Metropolitan Filmexport (FRA) | Rozpočet: 50 miliónov $ | Tržby: 38 miliónov $ || Brutálne béčko s velkým Pé. Akčnosť, sprostosť, sexistické scény, až naivne vyznievajúca vážnosť a coolovosť prechádzajúca do úžasného ironického humoru pre diváka. A predovšetkým nával kultových hlášok. Jazdiť nasratý Cage-ovi pristane, s kočkou Amber Heard ešte viac. Všetko ostatné by už bolo spoileroidné, takže radšej už nenapíšem nič. Must see! Ps: Naj scéna prestrelka v izbe motorestu s JackDenielsom a brokovnicou v rukách ;) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Zoufale ubíjející projížďka béčkovými klišé, která má hodně daleko k nabroušené jízdě, neboť jí po úvodních deseti minutách dojde dech, jenž bohužel nechytne ani díky vynikajícímu Fichtnerovi. Ten sice jako jediný pochopil, že hraje v totální srágoře, ale ani jeho Účetní není se svou rozkošnou porcí nadsázky samospásný, neboť hlavně v prostřední půlhodince nemá dostatečný prostor. Ten místo toho zabírá extrémně znuděný Cage, jenž se definitivně tváří ve všech filmech z poslední doby stejně, šukadelická, ale jinak vlastně nevýrazná Amber Heard, a záporácky nedomrlý Billy Burke, při jehož sledování máte dojem, že by mu nabančilo i šestileté dítě s nasazeným boxerem. To všechno by ale nebylo tak katastrofické, kdyby Lussier uměl alespoň trochu režírovat a psát, tj. nebudoval příběh o nesmrtelném hrdinovi, jehož stupidní jednorozměrnost umocňují onanistické 3D, šíleně pomalé tempo a jedny z nejhloupějších dialogů, jaké lze v tuto chvíli v kině slyšet. Trpěl jsem nemálo... obzvlášť když ani akční scény nestojí za moc. Onu patnáctiminutovou honičku, která by svou ideovou impotencí zabila i slona v říji, asi nedostanu z hlavy hodně dlouho. Takhle jsem se totiž nudil snad jen u podobně bídného Trona. P.S.: Ben Affleck by měl točit filmy ve 3D, třeba by si jich tuzemská pobočka Warnerů i všímala. P.P.S.: Chtěl bych poznat magora, co na tohle věnoval 80 mega, a vysmát se mu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SLYŠEL JSI O MOJÍ DCEŘI? TAK UŽ VÍŠ, PROČ JSEM SE VRÁTIL“..... /// Když střelíte do oka člověka, umře. Když Miltona - musí si nasadit brejle! Je vrah? Nebo utekl z vězení? Těžko říct, ale dokáže šukat i během přestřelky.... Ale to jakej a kdo skutečně je nikdo neřeší. Proč taky. Je to BÉČKO, tak nač pitvat kraviny. KDYŽ NEPŘIJDU JÁ, PŘIJDE NĚKDO JINEJ! Nikdo (většinou) nezdržuje zbytečnostma, celkem vtipné okamžiky střídají (bohužel) ty horší – (scenárista jakoby vyndal z akce logiku). Což je škoda, protože jinak to docela ujde! Řekl bych, že je to zábavnější než třeba Legion. Tohle má totiž výbornýho účetního! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Je mi jedno jak N.Cage vypadá, hlavně že je akční a cedí suchý hlášky! 2.) Uvažuju o vstupu do sekty. 3.) Doma se mi povalujou stehenní kosti. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Scénárista Todd Farmer ve filmu ztvárnil postavu Franka. (Terva)
  • Nicholase Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Folky)
  • Latinský nápis na kulkách zbraně zabijáka bojů je „Deus Velox Nex“, což se dá volně přeložit jako „Rychlá násilná smrt Boha“. (Zuzyzss)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama