Reklama

Reklama

VOD (1)

Milton se za svůj hříšný život zločince dostal do pekla a zdálo se, že jeho temnou duši už nic nespasí. Pak se ale na Zemi zmocní šílená sekta jeho dcery, zabije ji a její dítě hodlá obětovat Satanovi. Milton chce stůj co stůj své vnouče zachránit a vydává se z pekla zpátky. Do cesty se mu připlete sexy číšnice, která bojuje proti bezpráví, ale přitom sama snáší bití od nevěrného muže. Spolu se vydají na cestu za záchranou malého dítěte, jenže v patách Miltona se brzy objeví pekelný vyslanec, který ho chce dostat zpátky do pekla. Úplněk, při němž má být malé dítě obětováno, se nezadržitelně blíží a bývalý hříšník s pronásledovateli za zády pomalu ztrácí naději na jeho záchranu. Když Milton najde sektáře, dojde k rozhodující vražedné přestřelce... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (831)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdy sú príliš, ale dve by vyzneli ako nepochopenie nadhľadu, ktorý je kľúčovou zbraňou tejto zábavnej zlátaniny. Cage odmalička miloval predlohu Ghost Ridera, a keby hral iba vo filmoch jemu podobných, bol by vysmiaty. Neberie sa vážne a neberie už vážne ani svoju filmografiu. A užíva si to. Drive Angry je mega-krávovina, ktorá by zrejme nebola o nič menšou mega-krávovinou, keby ju zrežíroval ktokoľvek talentovanejší než Patrick Lussier (napr. Rodriguez v rámci Grindhouse nádielky). Je to úlet, pripomínajúci Živý terč, Constantina, Leaving Las Vegas a Kukuričné deti 6 v jednom popcornovom pitli. Úlet laciný a "cheezy", ale trefne parodujúci tucet žánrových klišé, s cool hláškami a výborným Fichtnerom. V ktorom natoľko špatnom filme nájdete toľko memorable momentov? Guilty Pleasure. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Podľa traileru som čakala viac. O dosť viac. Ale aj tak som sa nenudila a slušne bavila. I keď som občas mala pocit, že sa film vlečie. Možno mohlo mať tých 104 minút predsa len hustejšiu plnku. Inak príjemné guilty pleasure béčko a... nič proti Nicolasovi, ale keby ho vymenili za niekoho zaujímavého s dôkladnejšou charizmou zlého chlapca, mohlo to film vylepšiť o 20%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že Nicolase Cageho ve filmu emoce nikdy moc nebrali, to už jsem dávno neřešil. Pořád jsem bral za to, že hraje ve filmech, který mě baví. Taky proto jsem se těšil na Drive Angry, který mě už ale předem upozorňovalo tím, že je ve 3D a pustil se do něj trošku bláznivej režisér, kterej za sebou má jednu kravinu za druhou. Film samotný pak fakt nestojí moc za řeč. Nicolas nedá vlastně vůbec nic najevo. Když nějaký babě flákne hudlana jako zvon nebo jí za rohem vojede, tváří se u toho stejně, jako když v ruce drží brokovnici a machruje, že na něj nikdo nemá. Teď mě vlastně napadá, že jedna scéna, kde se tohle všechno děje, tam taky je a Nicolas se s tím fakt vůbec nesere. Já tyhle stylový akce ale vůbec nemám rád a měl jsem co dělat, abych se u těch nesmyslů vůbec udržel ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pan Klec Řídí nasraně. No ani se mu nedivím, když mu na místě navigátora kunduje podivná, nesympatická, tymolínová statistka, která brala kurzy herectví a modelingu od své hispánské uklízečky a je schopna přesvědčivě ukázat pouze to, jaké má lesklé vlasy bez lupů a jak ji vítr za žádných okolností nerozháže dokonalý styling její bujné kštice. A tak se Mikuláš, opět s účesem jako od homokadeřníka, snaži s plynem na podlaze své ohyzdné americké kraxny zoufale dojet Constatina ve ferrari, ale i přes všechnu snahu tak tak dofuní maximálně k zadnímu vozu ujíždějícího vlaku své chcípající popularity. Je sice milé vidět, že ve svém požehnaném věku dokáže vystřílet mexický gang, aniž by vytáhl péro ze stárnoucí pornoherečky, které tímto způsobí akutní orgasmus, nicméně takovýto gerontofilní výkon vyvolá akorát žádost nevěřící jury o kontrolní vzorek moči a její laboratorní test na přítomnost modrého steroidu. Ještěže situaci alespoň částečně spasí dokonalý Žrec v podobě agenta Mahoneho, pár katalogových prdelek, nějaké ty kozy a konečně! nehoněná přístupnost! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Docela netradiční příběh o jednom moc hodným a starostlivým taťkovi, kterému jeho (ne tak malou) dceru zabijou zlí lidé no a on musí… utéct z pekla, aby zabránil obětování své vnučky nějaký potrhlým kultem?! HELL YES! Drive Angry jako film zklamává na všech frontách. Jak na efektech, které měly být uzpůsobené pro 3D (ale v 2D vypadají vcelku směšně), tak na příběhu, který by se dal rozvinout ještě více (dialog z filmu: Jak se ti podařilo zdrhnout s bohovražednou zbraní? -Prostě jsem ji vzal.) A tím více rozvinout samozřejmě myslím, udělat si z toho ještě větší prdel. Protože tenhle film je prakticky dokonalá komedie, ve které se dočkáte spousty nevídaných věcí. Mimo jiné i toho, že skladatel Michael Wandmacher doslova vykrádá Hanse Zimmera a jeho soundtrack k filmu Inception (konkrétně skladbu číslo sedm - Mombasa.) Jinak důvodů, proč zhlédnout tento film je více - od kulervoucího castingu (Nicolas "poslední dobou na každý film kývnu" Cage se mi zde líbil více než v tomto filmu, Amber Heard je neskutečná žena a konečně se na plátně sešli dva mistři vedlejších rolí - William Fichtner a David Morse.) A upřímně doufám, že první zmíněný dostane i svůj vlastní film, protože postava účetního je zřejmě jedna z nejdrsnějších postav, co jsem za hodně dlouhou dobu viděl. Prostě a jednoduše - pokud se chcete kochat krásnými auty, ještě krásnějšími ženami a nechcete moc přemýšlet, tak se zkuste projet, ale bacha, některým se, podle jejich hodnocení, udělalo špatně. 70 %. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (11)

  • Nicholase Cage byl za svůj výkon nominován na Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Folky)

Související novinky

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

Nový Terminátor od scenáristky Avatara?

18.01.2013

To samozřejmě vyvolá spoustu spekulací o podílu Jamese Camerona na pátém pokračování ságy, kterou před téměř třiceti lety odstartoval. Teď ale fakta: produkční společnost Annapurna Films, která před… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Reklama

Reklama