Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (285)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Life as we Know It je len dalsia priemerna americka komedia. Kupodivu, US styl humoru tu europskemu divakovi nie je az tak vzdialeny ako v povedzme Bojovom Nasazeni isteho Clinta Eastwooda, celkom sa da zniest. Hlavne krasna Katherine Heigl /Under Siege 2 - Dark Territory/ pekne film taha a k tomu aj sympatak Josh Duhamel /Transformers, Turistas/. Takze len taky lahky znesitelny priemer : 50 % ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Popravdě podle zdejšího hodnocení jsem to čekal horší. Humor nebyl na roztrhání bránice, ale tak to taky určitě nebylo zamýšleno. Byl takový lehký a vytvořil perfektní symbiózu s pohodovým tempem děje. Zaujalo mě, že alespoň trochu se autor snažil narušit žánrová klišé (cesta autem s dámou ze sociální péče) a i prvotní zápletka, která nás uvrhne do víru příběhu, by se dala označit jako neotřelá. Sophie moc prostoru nedostala, ale musím říct, že jak malé děti ve filmech extra nemusím, tak tady to byla výjimka. Duhamel byl taky fajn, i když jeho postava místy na přesdržku a o Katherince Heigl snad ani nemusím nic psát, vzhledem k tomu, že je v mém top 10 hereček. ;-) 60 % Oblíbená část- scéna se čtením knihy o strašidlu Leonardovi ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale naštěstí taky žádný velký průšvih. Jen asi nikdy nepochopím, co ty chlapi vidí na Katherine Heigl. Protože ona (a hlavně drtivá většina jejích postav) jakmile začne jednat a mluvit, tak ji byť jen s polovinou mozku musíte poslat do háje. Zase tak krásná není... Příběh byl předvídatelný, jak to taky mohl dopadnout, že? Na zkrácení času to ale poměrně fungovalo. (Student Agency - Říjen 2014) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Neskutečně plochý film. Komedií bych to nenazval vtipné tam není skor nic (Vyjma prvních 5 minut než se seznámí). Nechápu co všichni na Katherine Heigl vidí není ani vtipná ani herecky nadaná její výkon v 27 šatů stál za hovno výkon v Zbouchnuté též a tady je to opět to samé. Vtipy typu mluvím jak Antonio Banderas jsou asi tak vtipné jako když jedete v autobuse s řidičem a prdnete si a ptáte se to jsem byl já :-) takže vůbec. Nemluvě o tom že nechápu proč musí dávat poslední dobou do komedií samé fetování šňupání a podobné to je jako moderní nebo co. P.s. varování obsažen fekální humor (pozvracení od dítěte pomočení od dítěte) ale ten humor je tak blbě zasazen že to vtipné není vůbec a je samoúčelový. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A mně se to hrozně líbilo:)Co tu každému vadí?Že je to ze života a na nic si to nehraje?To mně právě imponuje... Vedeme svůj obyčejný život,se kterým jsme jakž takž spokojení,ale najednou přijde osudová rána,která přinese zároveń něco dobrého i špatného a my se musíme umět přizpůsobit.Naše plány do budoucna jdou do postraní,ale přesto všechno není tak ztracené,jak se na první dojem zdálo.Může to být fajn,i když jsme nic takového neplánovali a ani nechtěli? Nepřeslazená,realistická,sem tam vtipná podívaná o životních hodnotách,rodině a lásce.Přesně na něco takového jsem už dlouho měla náladu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)
  • Jeden z členov štábu filmu, ktorý s Katherine Heigl (Holly) pracoval, ju popísal nasledovne: "Dokáže vás oberať o čas každý jeden deň. Problémy s kostýmom, nechce vyjsť z prívesu, každý deň spochybňuje scenár. Jej matka je zároveň aj jej manažérkou a celú vec ešte zhoršuje. Nikdy som nezažil nikoho, kto by sa ku mne správal tak vulgárne ako Nancy Heigl. Čokoľvek ste povedali, aj tak ste boli za idiota." (Raccoon.city)

Reklama

Reklama