Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s pěknou Heigl a v pohodě Duhamelem, která spoléhá taky na roztomilost děcka jakožto obměkčujícího nástroje mýho hodnocení. No, stejně je to průměr, tak co se s tím srát, mě jenom tak něco neobměkčí. Každopádně najdou se tam i dobry momenty, ktery pobavijou, ale jinak je to těžce předvídatelny a tudíž né moc zajimavy... ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, životní, roztomilé × příliš americké. Takový utahaný to bylo, ten začátek byl teda otřesný, jako brečet na začátku filmu to je docela síla. V průběhu filmu se řeší soužití a výchova dítěte, což mi přijde docela "dospělé", pak se do toho samozřejmě zaplete romantika a je to vyřízený. Holčička byla úžasná. Film dobrý na jedno skouknutí. ..ale bydlet si takhle skoro v lese, to musí být príma, dělaný jako pro horor a kriminální zločiny.. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

"You know what marriage is like? Imagine prison ... and then don't change anything" --- Příjemná záležitost, to bez debat (Katherine koneckonců jen zraje). Muj osobní problém s timhle kouskem: nevěřil jsem dramatický lince ani tý romantický (chemie mi ve škole nikdy nevoněla, ale ve filmech mi pravidelně neuniká). A to je moc. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jj, láska nehněvaná není milovaná. Tak tohle české úsloví je základním kamenem většiny romantických komedií. Jde jen o to, jak to zpestřit, aby film nezapadl v průměru tisíců a tisíců podobných. O něco takového se ale tvůrci ani nepokusili a natočili jen podprůměrnou tuctovku. ____ Hlavní hrdinové přijdou k dítěti jak slepý k houslím a - aby to bylo vtipné - přestože jsou dospělí, chovají se jako žáci základní školy (a to ještě pomocné). Příběh je plný známých klišé a nechybí ani závěrečný sprint na letiště a konečné projevení citů. ZBYTEČNOST. /20. 4. 13./ ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale naštěstí taky žádný velký průšvih. Jen asi nikdy nepochopím, co ty chlapi vidí na Katherine Heigl. Protože ona (a hlavně drtivá většina jejích postav) jakmile začne jednat a mluvit, tak ji byť jen s polovinou mozku musíte poslat do háje. Zase tak krásná není... Příběh byl předvídatelný, jak to taky mohl dopadnout, že? Na zkrácení času to ale poměrně fungovalo. (Student Agency - Říjen 2014) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v dome v lukratívnej časti Atlanty zvanej Buckhead. Vonkajšie scény potom točili v rámci mesta Atlanta a Norcrosse (Georgia, USA). Film sa natáčal od 14. septembra do 12. novembra 2009. (Arsenal83)

Reklama

Reklama