Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (286)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tahle srágorovina přesně zapadá do šablonky "klišovitá ufňukaná melodráma pro pitomé přežrané Američany". Patří sem přehlídka dalších přívlastků jako povrchní, přízemní, primitivní, přehnané, prostě příšerné. Jediné uspokojivé herectví bylo působivé řvaní dítěte a jediná smysluplná scéna byla kolem slavnostního dortu na počest 1. výročí. To je sakra nedostatečné na dobrou komedii.☻ ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Life As We Know It je jedním z těch filmů, na které se příjemně dívá a rychle zapomíná. Existuje mnoho variací na dané téma (nejvíc mi utkvěl BabyBoom) a tato ani-ne-komedie trpí několika scénáristickými nešvary. Vtipné scénky o dětských plínkách jsou v každém druhém filmu, kde se miminka objevují, takže úsměv na tváři loudí jen těžko (čestnou výjimkou je kšiltovka). Milostná linka je těžce předvídatelná - (Je pravda, že u takového filmu s předvídatelností nelze nepočítat, ovšem jednou bych na takový námět viděla pořádné drama.) - scéna na letišti je jedno z největších klišé. Proč si vždy hrdinové musí všechno uvědomit na poslední chvíli a pak rychle spěchat, než druhá osoba odjede/provdá se/ ožení se. Přesto s hodnocením mířím vysoko a to hlavně díky sympatickému Joshi Duhamelovi a Katherine Heigl, která protentokrát nepřehrávala. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takové sladké ňuňu, příjemně koukatelné, občas (v závislosti na divákových ne/závazcích) zábavné, občas satisfakční. Hrozně mě bavila paní ze sociálky. Nevím, myslím, že kladem filmu je, že se na něj různí lidé budou dívat různě a bude jim poskytovat různé uspokojení. Bezdětné možná pobaví, dětným způsobí deja vu efekt "Jo, to znám". Hlavně film dobře operuje s jedním faktem a to tím, že jakmile máte jednou na starost a zodpovědnost dítě, přestáváte být jedincem, individualitou. A jen malé procento lidí se s tím nedokáže poprat. Ona je to příběhově technicky tak trochu blbost, ale jinak je to takový ten zlatý střed, přijatelný, neznechucující s příjemným obsazením. Heigl tyhle role hrozně jdou (tak nějak se při nich moc nepředře, ale zase je dokáže vystihnout), Duhamel byl takový průměr. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s pěknou Heigl a v pohodě Duhamelem, která spoléhá taky na roztomilost děcka jakožto obměkčujícího nástroje mýho hodnocení. No, stejně je to průměr, tak co se s tím srát, mě jenom tak něco neobměkčí. Každopádně najdou se tam i dobry momenty, ktery pobavijou, ale jinak je to těžce předvídatelny a tudíž né moc zajimavy... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Life as we Know It je len dalsia priemerna americka komedia. Kupodivu, US styl humoru tu europskemu divakovi nie je az tak vzdialeny ako v povedzme Bojovom Nasazeni isteho Clinta Eastwooda, celkom sa da zniest. Hlavne krasna Katherine Heigl /Under Siege 2 - Dark Territory/ pekne film taha a k tomu aj sympatak Josh Duhamel /Transformers, Turistas/. Takze len taky lahky znesitelny priemer : 50 % ()

Galerie (41)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie prebiehalo v dome v lukratívnej časti Atlanty zvanej Buckhead. Vonkajšie scény potom točili v rámci mesta Atlanta a Norcrosse (Georgia, USA). Film sa natáčal od 14. septembra do 12. novembra 2009. (Arsenal83)
  • Po tom, čo štúdio vyjadrilo pochybnosti o jeho komediálnych schopnostiach, Katherine Heigl bojovala za zotrvanie Josha Duhamela v hlavnej úlohe, čo sa jej nakoniec podarilo. (Arsenal83)

Reklama

Reklama