Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nečekaně se mi Méďa Béďa a jeho malý kamarád Bubu líbil. Největší problém je samozřejmě ve scénáři, který už jsme viděli minimálně desetkrát. Zklamala mě taky Anna Faris, kterou jsem nejdříve ani nepoznala. Souhlasím s tím, že ani Tom Cavanagh nebyl nic moc. Naopak Justin TImberlake válel! Příjemně krátké, pestré a docela i vtipné. Vidím to jako průměrný film na všech frontách. ()

campix 

všechny recenze uživatele

V dnešní záplavě dětských filmů a animáků nemá moc Méďa Béďa šanci, teda spíše jeho nová z poloviny hraná a z poloviny animovaná reinkarnace. Abych to v krátkosti shrnul, tak neznámý herci mě nepřesvědčili o svých kvalitách ( Anna Faris vyloženě zklamal, především kvůli ní jsem na film koukal), dále pak dávno překonaná animace, chatrné dialogy a neoriginální příběh. Prostě kravina. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvá Yogiho a jeho priateľov sa mi vždy páčili a v podstate so mnou vyrastajú od detstva. Medvedík Yogi bola vydarená kreslená rozprávka, ktorá bežala v kinách kedysi na počiatku 70-tych rokov, preto som bol zvedavý na kombináciu počitačovej animácie so živými hercami v novej verzii. Treba priznať, že lepšie herecké výkony predviedla technika, lebo skutoční herci sa chovali na úrovni 5-ročného dieťaťa. Ich streštenosť a neustále pokusy o grotesknosť je veľkým záporom filmu a oceniť to budú vedieť len deti, pre ktoré je rozprávka predovšetkým určená. Našťastie Yogiho nový príbeh ide rýchlym tempom a neustále sa čosi deje, takže dospelým rýchlo utečie čas a čo je najhlavnejšie - nebudú mať pocit úplne strateného času. ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička len kvôli tomu, že mám v úcte jeho animovaného predchodcu. Toto je len typický americký rodinný "oooo" film". Deťom sa sem tam navlhčia oči a pár krát sa možno i zasmejú, ale určite si medveďa Yogiho neobľúbia. Neoriginálna hudba ( až na príjemné prekvapenie Journey - don´t stop believing ) a humor postavený na "fackách" ( od konárov...) a medveď babrák - nudný babrák . Mňa to nebavilo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se řadí vyloženě k těm stupidním animákům, kde lidi jsou retardovaný a animovaný postavičky dělaj bordel, což ve výsledku většinou přinese infantilní zábavu, což ale neznaměná, že se u toho nedá pobavit, kór když Méďa Béďa je fakt vtipnej a když tu hraje Anna Faris, u který jsem si už dávno zvyknul, že jí inteligenčně předčí i krůta. Nicméně celej ten koncept je hodně jednoduchej a typickej, ale neurazí, pokud se v tom člověk nebude šťourat. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno