Reklama

Reklama

Milla Jovovich jen o vlásek unikla útoku sériového vraha. Když se s těžkým poraněním hlavy probudí v nemocnici, zjistí, že není schopná rozpoznávat obličeje. Nyní je nucena žít ve světě, kde se rysy tváře mění pokaždé, když je ztratí z dohledu, zatímco vrah je stále nablízku a vždy připraven zlikvidovat případného svědka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A prdelka přestala rozpoznávat nejen tváře, ale i hlasy. Možná by to dopadlo líp, kdyby přišla o zrak úplně, pak by jí třeba došlo, kdo je vrah a člověk by nemusel dvě hodiny čumět znuděně do blba a chválit filmaře za to, že alespoň Mille nechali ten její roztomilej ksichtík po celou dobu filmu. Bez ní by tenhle béčkovej skvost měl asi stejnou hodnotu jako reklama na vložky, alespoň přesně tak funguje, může být sebelepší, ale jak zjistíte, o co že jde, dál už vás nezajímá. 40% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi kupodivu nezprotivila ani ta pydlooká fošna Milla! Ta, místo aby se nechala v páté minutě dejovovichovat sympatickým sériovým vrahem a zkrátila tak utrpení každého zdravého, heterosexuálního diváka, raději orazítkuje temenem traverzu, má pak kapku hokej v držkách a hyzdí film až do závěrečných titulků. Ale nevadí! I tak jde o vesměs originální, hitchcockovsky vytuněný ksichtový karneval, který potěší nejednoho "tits-blind" thrillerového fanouška. ()

Reklama

Chermy 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý a Milla hraje výborně, tím ale pozitiva končí. Film se mi ztrácí ve změti jiných, stejně jako se Mille ztrácí tváře před očima. Stejně jako se ona zorientovala na jedné jediné tváři z mnoha tím, že byla něčím výrazná, jsou výrazné momenty ve filmu důvodem, proč si je pouštíme znovu. Faces in the crowd je nemá a proto už jsem na něj téměř zapomněl. Navíc je mi Julian McMahon extrémně nesympatický a sledovat ho jako hlavního hrdinu je pro mě mučení:) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tohle mě moc nebavilo. Bohužel. Nejde vyloženě o špatný film – má to i zajímavou tvůrčí myšlenku, ovšem to celkové zpracování…Byla tu navíc spousta míst, která nudila. Nejvíc bych ocenil větší počet mrtvol, když už si s ní sériový vrah chtěl hrát jako kočka s myší a ona ho nebyla schopná poznat. Jenže to by musel mít režisér větší koule. Místo toho jsme co chvíli v nemocnici, nebo na diskotéce – která má sloužit jako zásobárna potencionálního mrdu pro dvě již lehce přestárlé kamarádky hlavní hrdinky. Ale tak po pár panácích a trošce představivosti se do toho ještě dalo jít. Sarah Wayne Callies byla za dob Útěku z vězení celkem pěkná, no…Tahle kriminálka prostě promarnila svůj potenciál a ten guláš ve ksichtech či zabití mimo záběr kamer – smůla to už dneska moc lidí neokouzlí…50% ()

Wally 

všechny recenze uživatele

O jednu hvězdu méně než bych normálně hodnotil za to, jak dle mého dobrý námět a potenciál filmu neuvěřitelně pohřbili... Z tohodle se dala vymačkat více. Škoda, že pozorný divák hned od začátku zná totožnost vraha a pak jen čeká, kdy ho konečně odhalí...moc dobře jsem nepochopil, proč ho nepoznala po hlase...románek z detektivem úplně k ničemu a závěrečný souboj úsměvný až hanba... Škoda. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Kým Anna (Milla Jovovich) číta svoj horoskop, dozvieme sa, že je Býk. Podľa informácií uvedených na jej účte na sociálnej sieti Facebook sa však Anna narodila 22. januára. Ľudia narodení v tento deň sú známi ako Vodnár. (Arsenal83)
  • Natáčelo se v kanadském Winnipegu a v americkém státě Illinois od 8.5 do 13.6.2010. (Terva)

Reklama

Reklama