Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Recenze (40)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Til Schweiger točí nenáročné filmy, které se podobají jako vejce vejci. Nebo jako zajíc kuřeti ... Pár zábavných momentů. ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů jsem si myslela, že se u dvojky pobavím, když už u jedničky ne. A šeredně jsem se zklamala. Nevtipné a trapné. O některých scénách jsem si původně myslela, že je to hrdinův děsivý sen. A ono ne. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ještě že mezi těmi dvěma tak funguje chemie a oba se umí skvěle ksichtit, protože oproti prvnímu dílu je tohle minumálně o úroveň horší. Originalita žádná; je to laciný; nebýt pár vtípků a těch dvou, tak je to jen skoro podprůměrná romatická sračka. Ale přesto mě víceméně bavila. Se zavřenýma očima 3*. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zatímco prvnímu dílu (Keinohrhasen) jsem vyčítala vulgaritu, tady bych vyčetla spíše sentimentalitu (ano, Til Schweiger v několika scénách dokonce brečel...). Druhý díl mi byl ale přesto nějak bližší, asi vzhledem k tomu, že žiju ve vztahu, takže mi film o partnerských krizích řekne více než film o hledání partnera. Některé dialogy jsou sice hodně klišovité a předvídatelné, happy-end až skoro neuvěřitelný, ale jde o příjemný oddychový film. A v neposlední řadě oceňuju Schweigerovu kreativitu v pojmenování své dcery - Emma Tiger Schweiger se opravdu krásně rýmuje. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Til dal dvojce pořádne koule, několik vtipných scén a ne jen to sice má prkenou ženu ale byla zábavna a jeho kámoš je borec přes balení žen a celé pokračováni se povedlo, hudba opět výborná nezkutečně jsem se bavil dělo. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Dosť mi dojem z filmu pokazila scéna so "stolicou", ktorá bola úplne zbytočná a bez tých 20 minút by bola aj stopáž na prijateľnejšej úrovni. No rovno by som vyhodil celú postavu Ludovho kamoša, ktorá nedala filmu absolútne nič. Ten zvyšok je čistý priemer. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

O kúsok lepšie ako zajkovia, no stále mi to nejak nestačí. Upustilo sa z komediálnej stránky a kuriatka hrajú vyložene na vzťahy, čo je dobré. No kríza vo vzťahu, hádky a udobrovanie, to jednoducho na dve hodiny nestačí. Kuriatka ma rozhodne bavili viac, no štyri hviezdy by boli príliš. Veľmi dobrá trojka ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Kam to speje,kam to speje-ved sa ako blázon smeje :DD Asi takouto rýmovačkou by som scharakterizovala celý môj priebeh sledovania tejto atypickej komédie,pri ktorej sa mi až nechce veriť,že pochádza z nemeckej dielne.Výrazne ma prekvapili a odkrajujem kúsoček z mojich predsudkov voči nim v rámci filmovej tvorby.Toto som si vychutnala a toto ma bavilo.Pre tých,ktorý sa chcú len tak pobaviť a nerobia im problém drobné chybičky,ktoré sa našli,ale čo je v dnešnom svete stopercentné..?!Veľmi dobré. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slaba a podpriemerna komedia, este aj mnohe Fantozziho diela su vyssie ako toto. Vatovo plane plky zas prevladaju, pre mna najlepsi Schweiger bol Naboso 2005 /ako reziser aj herec/ a ako herec si ho pamatam z filmu Klepani na Nebeskou branu. 30 % ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se sympatickou dvojicí, akorát jsem netušil, že je to nějaký druhý díl, takže nechápu ty zbytečně násilně vmontované scény kamaráda, kterého charakterově ani nijak nepoznáme a film mu věnuje skoro třetinu stopáže. A mělo to opravdu špatný soundtrack (poskládaný z tanečních a podobně laděných skladeb od Paul Van Dyka), což se k filmu vůbec nehodilo. Jinak fajn. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie filmu Zajíček bez oušek, pričom zobrazuje tak trošku strastiplne smutnú cestu životom Anny a Luda. Samotný film, však smutný nie je. Naopak doslova srší vtipom a dôvtipom a i keď celkovo vyznieva len melancholicko vtipne je zábavný, svižný a skvelo pobaví. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Dějově možná sušší, ale sakra, ta hudba, to podkreslení situací... Nebýt toho, možná je to jen průměrná romantika se špetkou komedie. Takhle jsem si ale skoro i kvalitně pořval. Viděno víceméně jako útržky, na pozadí při celodenním uklízení, ale už jen to na mě dokázalo zajímavě zapůsobit. 65% ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Skvělé pokračování Zajíčka bezouška... Ludo a Anna spolu žijí. Hádky kvůli stereotypům mezi mužem a ženou ústí až ke krizi jejich vztahu. Do té doby se toho ale ještě hodně stane. Co se stane a jak to dopadne, to už se podívejte sami. :) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pokračování Zajíčka bez ouška, pojednávající o partnerské krizi, se kterou se oba partneři vypořádavají svérázným způsobem. Bohužel napodruhé je to o úroveň slabší po komediální a zcela sterilní po romantické stránce. Scény z trapného ranku mají větší prostor (záchodová scéna), soundtrack opět líbivý. 50% ()

Reklama

Reklama