Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agu je malý chlapec žijící v blíže neurčené západoafrické zemi. Jeho šťastné dětství naruší válka, během které je za tragických okolností nucen připojit se ke skupině vojáků. Brzy se z něj stává jeden z nejschopnějších dětských vojáků této skupiny. (Phill67)

Diskuze

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Butch

V kinech asi ne, možná při nějakém festivalu či obřím úspěchu na výročních cenách. Ale bude to od 16/10 i na Netflixu čili dostupné to bude.

na příspěvěk reagoval Butch, Enšpígl

Butch

Butch (hodnocení, recenze)

Jak to vypadá s premiérou u nás? Víte někdo něco? Abychom zase na to nejlepší nečekali až do března...

na příspěvěk reagoval DaViD´82

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Fukunaga je mistr atmosféry :) Už z Jany Eyrové udělal pěkně atmosférický film, kde to místy hraničilo s hororem. TD ani zmiňovat nebudu, to je srdcovka a jedna z nejvymazlenějších detektivek, co znám. A trailer na tohle.. sem s tím, chci to vidět v celku nespokojim ze s trailerem, tohle téma ve filmech mám rád.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Taky si ho pouštím už potřetí. Silné, velmi silné. Fukunaga je opravdový mistr atmosféry. Opravdu velká škoda toho Kinga :/

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

To teda. Není to trailer, který uchvátí nějakým wow záběrem, přesto jsem si ho pustil třikrát po sobě. A hudba je M83 - By The Kiss

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Navíc se distribuce v kinech (i pro domácnosti) ujal Netflix a předpokládá se, že právě proto, že chce výrazně vstoupit i na pole festivalových/Oscarových apod. snímků a toto má být jeho první želízko (zatím tak činil jen v oblasti dokumentů). Cannes bývá zmiňováno často.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Hudbu dělá Cliff Martinez a vzhledem k tomu, že film není na Berlinale, tak myslím, že promítání v Cannes (nejspíš v hlavní soutěži) je vysoce pravděpodobné. Myslím, že půjde o nejméně diváckého Fukunagu a hodně nepříjemný (v dobré smyslu slova) zážitek.

Související novinky

Netflix mění filmovou strategii

Netflix mění filmovou strategii

26.08.2018

Jestli Netflixu něco nelze upřít, je to způsob, jakým ovlivnil televizní výrobu na roky dopředu. Co se týče filmového formátu, tam to ovšem streamovacímu gigantovi poměrně drhne. Jediný opravdový… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Další krok pro Netflix

Další krok pro Netflix

08.03.2015

Stále populárnější americký poskytovatel „video on demand" (VOD) streamovaných médií v současnosti zažívá svůj vrchol. Po celém světě má Netflix více než 50 milionů předplatitelů a možná již koncem… (více)

Režisérský chameleon opět v akci

Režisérský chameleon opět v akci

08.06.2014

Cary Fukunaga, přední představitel nastupující režisérské generace nepřestává překvapovat svým nevyzpytatelným výběrem témat. Po dramatu ze současného Mexika, kostýmní historické romantice a… (více)

Reklama

Reklama