Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svižné, přesné, užitečné, tak hodnotí svou vlastní zpravodajskou relaci TV Prima. Ta má podle druhé nejúspěšnější komerční televize u nás přinášet přehled nejdůležitějších a nejzajímavějších událostí uplynulého dne doma i ve světě. (Paity)

Videa (2)

Trailer

Recenze (109)

Rychleji 

všechny recenze uživatele

Lepší než Nova, ale to je většinou vše ... Začínali pěkně, ale teď? Manipulace s divákem stejně jako na Nově. Neobjektivní reportáže postavené jen a jen populisticky... Většinou tedy proti vládě a proti prezidentovi,,, Odpad! Ty dvě hvězdy ... to je jen kvůli srovnání s jinými relacemi. Jo! A jestli se chcete na večer pěkně vystresovat, tak si pusťte Krimi zprávy :) ()

BluT odpad!

všechny recenze uživatele

V minulých letech bych Zprávy TV Prima přirovnal k takovejm horším Televizním novinám, ale co s tim prováděj poslední dobou je hrozný. Neobjektivní pořad populisticky cílený na průměrného diváka, kterému podsouvá pouze násilí, vraždy a znásilnění a sem tam i nějakou normální reportáž, kterou ale podbarvěj tak, aby útočila na city. Neutrální pohled na věc a onu objektivitu aby člověk hledal mikroskopem. 5% ()

Reklama

buchannon 

všechny recenze uživatele

Po opětovném zhlédnutí musím hvězdičku ubrat, a i tak je možná mé hodnocení příliš vysoké. Rozhodně jsem nečekal, že v průběhu pořadu bude reklama, chucpe. A taky nevydejchám přítomnost "největšího profesionála, kterého nade vše zbožňuju", Káji Vořecha, který je, nebo aspoň byl, nejoblíbenější "zprávař" v republice, což absolutně nechápu!!! Zřejmě otylé paní v domácnosti nad ním svým způsobem ujíždějí... Bohužel si musím postěžovat (a taky právem), že složení moderátorů a redaktorů komerčních stanic je totálně tragické!!! Takže opakuji: Zprávy se dají sledovat jen na ČT!!! ()

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebývalo špatné a dalo se na to dívat, ovšem pouze do doby, než se to, pro mě z nevysvětlitelných příčin, začalo podobat pořadu Televizní noviny na TV Nova, takže...o stupeň lepší jak novácké zprávy, a to je moc. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

"Zprávy TV Prima": Kdybych tohle nesledoval, tak bych se večer za poslední roky nudil. Zajímavé, že PRIMA zprávy vytahují takové reportáže, jejichž motiv je jak alternativní média - zavádět předsudky i k tisícům našincům, trestat lidi za jejich činy, které nikomu neublížily ("tradice") - to ani ostatní TV zprávy nedělají, kéž by byl takový účinný detektor lži, který by zjistil, kde je opravdu pravda. I kdyby pravda byla ta od alternativních, tak nechci, aby to způsobilo větší předsudky k některým skupinám. Pokud by se prokázalo, že nějaká reportáž byla kachna schválně vyvolávající předsudky, tak bych dal tvrdý trest. Na druhou stranu, jsou ale i pro mně dobré (myslím jako kritika jevu) informace, třeba o tom, že přes 100 členů Generálního štábu jsou zastánci islámu kvůli násilí (takové schvalování je horší než sluníčkář, který je jenom tolerantní). Či to o GDPR a jejich zákazech, které jsou dost přísné i na mně. Nebo o přísné korektnosti typu že "bílí vousatí muži" se musí odstranit z prostorů univerzity (což je extrémní pro mně). <> "Krimi-zprávy": Jediné dobré věci na ní, co mě nejvíc těší (myslím vybrání témat k reportáží) a zajímá, jsou různé trollovací stránky, šíření poplašných zpráv, motivy k vraždě, sebevraždy, šikana, extrémismus. Zase ty reportáže o nehodách, zlodějích, podvodech, výrobě drog, jsou pro mně už pořád o tom samém. Navíc ty jejich dokolečka opakující se slova na téměř každou reportáž: "Otřesný případ", "Otřesný případ", "Tohle pohoršilo i otrhlé kriminalisty", "Tohle pohoršilo i otrhlé kriminalisty"... Jak to můžou lidé stále věřit těm ohraným výrazům? Jednu hvězdu za některé reportáže o trollinzích, jinak ty prvně popsané záměry reportáží (předsudky), jsou pomalu na odpad! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Ve zpravodajské relaci se vystřídalo 9 moderátórů, a to Terezie Kašparovská, Tomáš Drahoňovský, Sandra Parmová, Roman Fojta, Mirka Čejková, Pavel Zuna, Jiří Chlum, Světlana Zárubová a Martina Gavriely. (chleba24)

Reklama

Reklama