Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekoľko ľudí je unesených a väznených v malom meste, kde sa okrem nich nachádzajú už len zamestnanci hotela či reštaurácie. Skupina sa snaží ujsť z mesta, no sú sledovaní kamerami a v úteku im bránia aj implantované čipy. (ČSFD)

Recenze (38)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Neodpustím si spoilery. To je fakt solidní umění zahodit tak zajímavý a vděčný námět. Vzhledem k nesympatickým postavám je natáhnutí na 13 epizod docela úmorné, ale záhada ohledně těch, co tahají za nitky je lákavá. Po několika úvodních epizodách představujících (neexistující) pravidla hry jsem očekával, že se to rozjede. A ono se to docela i rozjelo, jenže lajdácky zkratkovitě, nepřirozeně a s podivnými výkyvy, jakoby scénáristé nevěděli kudy kam. Vzápětí to přestane dávat smysl úplně, tvůrci si ulehčují práci tím, že akorát vodí diváka za nos a natahují, aby s ním ve finále totálně vyjebali laciným klišé "here we go again" závěrem, který pro jistotu nezodpoví vůbec nic a akorát mě nasral. Hvězda za místy slušné tajemno, jinak s tímhle prosimvás neztrácejte čas. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Citace z jednoho časopisu "" Bohužel se seriál zřejmě neprosadil u diváků a proto byl po první sezóně zrušen. Nečekjte tedy že se dozvíte odpovědi na otázky které by jste chtěly znát , protože se je určitě nedozvíte - seriál totiž končí otevřeným koncem "" Konec citace. Tak děkuju za tuhle informaci. Na seriál v tom případě nemá smysl vůbec koukat a proto ani nehodnotím ( na 100% ztráta času - otázky bez odpovědí nechci ) ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první pohled vydatně atraktivní téma, na druhý typická horská dráha současné seriálové tvorby. Lehce nedotažená konspirace se hned v úvodu mocně nadechla, bohužel vzduch natažený do plic jí v průběhu začal pozvolna docházet, aby se s novým nadechnutím vrhla na podařený, ale na otázky neodpovídající otevřený konec. Možná úmyslný záměr, možná příprava na druhou sérii, ke které kvůli nezájmu diváků nedošlo…….kdo ví!?!?!?! ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno.____nástin děje: Lidi, co se nikdy neviděli, jsou unesený a bez jedinýho slova umístěný v (evidetně jen pro ten účel postavený) maketě několika bloků klasickýho americkýho maloměsta. Je tu hotel, banka, dokonce i kancelář šerifa. Jen bez toho šerifa! V celým městě není živáčka, telefony jsou hluché, televize nejde. Okolí obehnaný neviditelnejma mikrovlnejma "plotama", co Vám při průchodu začnou vařit vodu v těle - takže prostě neodejdete. Jste tu vy a 6 dalších, a nevíte PROČ, nevíte co se po Vás chce... V recepci hotelu se vyklube divnej recepční, kterej ví taky prd, ale evidentně neni ze situace tak přirozeně vyplesklej, jako všichni kolem a v čínský restauraci se objevuje partička asiatů, který prostě vařej jídlo aby naši hrdinové nepomřeli hlady... Slušný charaktery, dobře blbá základní situace... Ani to zatím ještě nesklouzává do soap opery, jako se stalo u FlashForward, i když náznaky už jsou... Nastolený tempo se ale celkem drží, nevalí se na nás záhady jedna za druhou, ale spíš se pozvolna odkrývají další a další nezřetelný dílky skládačky, která snad na konci 13. dílu pěkně zapadne a celý to uzavře!! Člověk se neubrání přemýšlet nad tím, jak by se ON zrovna v daný situaci zachoval... Ti lidi "unitř" mají ale strašně divný motivace ke svýmu jednání. Hrajou si na to, jak strašně moc důležitý je, co se dělo předtím, než se objevili tady, což mi připadá jako nesmysl... Mám v sobě (6,7)(8,9,10,11) a je to vlastně čím dál horší, drží mě už jen zvědavost, o co teda půjde... Poslední 2 díly dobrý! Dost mě sere novej recepční a celej ten motiv lásky je taky pěkně shitovej. Šťouravej novinář vypadá jak Sagvan Tofi - to mi teda vadilo celej seriál... ()

El_Rabbit 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to chtěl po prvním díle zavrhnout, ale už jsem u třetího a baví mě to stále víc... navíc poslední dobou je tak málo mystery věcí, že si člověk nemůže moc vybírat :)) edit: po dokoukání snižuju na 3*, nebylo to špatný, ale nakonec je dobře, že seriál nepokračuje, protože začal mít náběh na neuvěřitelnou konspirační slátaninu... škoda. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Arabského taxikáře 4. epizody 1. série ztvárnil herec Marshall Manesh, který se proslavil v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) právě díky řidiči taxíku Ranjita. (lost815)
  • Ačkoli se seriál natáčel v Mexiku pro mexickou televizní společnost, byl produkován americkým studiem a je v angličtině. Studio seriál pořídila proto, že předpokládalo, že bude prodán do USA, což se nakonec také stalo. (..Lucas..)

Reklama

Reklama