Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

castor 

všechny recenze uživatele

Kdo neuvidí, neuvěří. Záměrně mizerné, záměrně stupidní. Jinak to ani nejde racionálně uchopit. Dlouhodobě podezřívám (No, co podezřívám? Ono to tak je!)pantáty ze společnosti The Asylum, že na to jdou naopak velmi chytře – kvalitě konkurovat nelze, rozpočty mají značně omezené, tudíž do výsledku vymačkají všechny své nejzběsilejší sny, představy a ranní stavy po nočním flámu. Náměty, které překonávají hranice diváckého chápání, šílené názvy, dialogy jak z pornofilmu natáčeného na mobil a technické zpracování nesmírně jalové. Výsledek je samozřejmě sračka, ve které přerostlé ryby dělají megavýskoky nad hladinu nebo se zahryzávají do budov, ale i z takovéhle žumpy se dá slušně vytěžit (stačí se mrknout na počet zdejší hodnotitelů). A tihle pantátové za kamerou pak musejí být slušně vysmátí. Nedivím se jim, sedět ve střižně, ve které už tak mizerná látka dostává nový ještě neuvěřitelnější tvar, může být k popukání!! ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

* za agenta Jasona Fitcha a jeho bombastický výraz pri vypätých situáciach, * za plnoštíhlu doktorku Sarah Monroeovú (herečku v titulkoch uvedenú ako Tiffany ;-)), ktorá nič nevyriešila, * za plukovníkovho malého ukecaného poskoka Vasca Ayudantiho a * za nezastaviteľné, nenásytné, trojžalúdkové, dvojsrdcové megapirane strmhlav sa vrhajúce do budov :D:D MEGAPI...A ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Opravdu lituju, že jsem koukala na "Trust", místo sledování tohoto žumpoidního skvostu! Kdykoliv jsem totiž při reklamách přepnula na TV Veškrnov, tento film mi okamžitě nabídl nevídané, dechberoucí scény. Obří, neuvěřitelně špatně animované piraně vyskakují z vody a demolují město tím, že narazí do střechy budovy a v záblesku plamenů explodují! Ultramegagigaobří piraňa vyskakuje z móře 50 metrů do vzduchu a polyká vrtulník! Následuje západ slunce, toporný svalovec v upnutém buzioblečku s pseudodrsným výrazem alá "spolknul jsem mouchu, jsem borec" kráčí ve zpomaleném záběru nejistým krokem, naznačujícím zcela čerstvou defloraci kaktusem... A Phobia definitivně padá z gauče, mlátí sebou smíchy o linoleum, následně se zkříženýma nohama odhopkává na hajzlík, než se jí stane to, co se jí naposledy stalo v pěti letech (pozor na sny o tom, jak se koupete a lijete do vody šampón, končí to promočeným pyžámkem!). Jako vášnivý lovec odpadů už jsem viděla opravdu kdejakou třeskutě dementní srajdu, ale "Megapiraňa" je všechny s přehledem strčí do kapsy. Někdy ji musím zkouknout celou a potvrdit si, že jsem skutečně viděla, co jsem viděla a nezdálo se mi to... i když - až TAKHLE debilní sny nemívám, přestože už mě jednou pronásledoval žralok po suchém sklepě. Tohle prostě musíte vidět! http://www.youtube.com/watch?v=_mMEDRdcMeo http://www.youtube.com/watch?v=YJuTXcf3IIo ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže já se nehorázně bavil. Nejvíc mě dostaly piraně skákající do budov přičemž jedna z nich to nevypočítala a naskočila na stožár a napichla se tam fakt mazec. I Ta reportérka sežraná v přéímém přenosu byla parádní. P.s. ohledně toho konce pro ty co to nepochopily tak Piraňha 3 D taky končila nijak a to samé má i Megapiraňha pokud budou další díly tak se těším:-). ()

Trustme

všechny recenze uživatele

V dnešní době musí být strašně náročné natočit tak viditelně trapné efekty. A taktéž i já podezřívám společnost The Asylum z úmyslné nekvality a záměrně stupidního pojetí jejich tvorby. Chcete-li přece vydělat budete se snažit udělat film co nejlépe. The Asylum jdou na to ovšem fíkaně z druhé strany, nemaje tolik prostředků udělají naopak z nevýhod pozitivum. Oči rvoucí názvy filmů, extrémní náměty a technické zpracování na úrovni let 50.tých. A divák se chytne, protože tohle je mega-zhovadilost a ty jsou vzácné. Pochopitelně, že tento film funguje jen jako divácký úlet a oddych od všech těch náročných dramat Kubricka, Viscontiho, Buňuela či Pasoliniho, jimiž jsme jako nároční uživatelé ČSFD a zkušení diváci toliko ovlivněni . .. . ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)
  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)

Reklama

Reklama