Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojnový reportér Matt Ellman je v Singapure so svojou priateľkou Jessie. Skôr ako ju požiada o ruku prídu v teroristickom bombovom útoku obaja o život. Po smrti sa znovu stretávajú v inom svete pri obrovskej rieke. Sú tam všetci, ktorí kedy žili na Zemi. No v tomto svete sú len figúrkami vo veľkej hre neznámych bytostí. Matt čoskoro zisťuje, že aj on má byť jednou z kľúčových postáv tejto hry… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Na tři hodiny je to docela roztahaný, klidně to mohlo být o hodinku kratší. Je tam spousta scén typu "tam za tou zdí jsou skvělý věci, škoda, že je v tomhle filmu neuvidíte". Prostě jako v počítačový hře, kde máte parádní výhled přes sklo, ale pořád běháte někde uvnitř. ;)

M1R3K

M1R3K (hodnocení, recenze)

Příběh o válečném reportérovi, který se dostane do tajemného světa, který je stvořen neznámými bytostmi. Hledá zde svoji přítelkyni a přitom se snaží zjistit nějaké informace o tom, kde to vlastně je. V tomto novém světě se všichni lidé znovu rodí, tedy i slavné postavy jako například Mark Twain :) Riverworld je zfilmovaná verze knížek stejného názvu. Byly odvysílány první dva díly minisérie na TV SyFy. Skvělé herecké obsazení, dobré efekty...

Reklama

Reklama