Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Následující hodnocení se týká "nové série" OMS - předchozí talk show formát šel převážně mimo mě... Současná OMS je pro mě značně rozporuplná - nedokážu říct, kolik toho Kazmovi věřím, nasral mě, když udělal reklamu nejmenované estébacké svini, rozsekal mě s Prostřenem, zároveň si uvědomuju, že to je z větší části vlastně dost povrchní zábava (člověk se může bavit šílenstvím okolo příjezdu popových "hvězd", ale na mysl se zároveň vkrádá myšlenka, jestli se tím, že jako divák přistoupím na hru, že je něco důležitého či snad pozoruhodného na manipulaci s davem pomatených uctívačů těchto vyprázdněných figurek, nestávám sám konzumentem prachsprostého bulváru, byť ve výjimečně sofistikované podobě). Přesto všechno - nemůžu si pomoct - viděl jsem zatím všechny díly (pár z nich několikrát) a vím, že až vyjde nový, pustím si ho zase :) Tohle je prostě (výjimečně v převážně pozitivním slovasmyslu) vítězství formy na obsahem. O to víc mě potěšil určitý přesah dílu s Prostřenem. 75 % ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní pořad, který nemá nic společného s morálkou, jde o prosté rozhazování peněz a byznys. Pozitivní jsou jen zajímavé nápady, které na něco upozorní nebo dají nějaký impulz a koukatelné ztvárnění. První řada byla totální nesmysl a debakl, na který se nedalo koukat. Druhá řada je konečně na profi úrovni, i když často je to opravdu zbytečně rozhazování peněz. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele

Několik dílů nové generace jsem považoval za skvost, ale po pár posledních docházím k prozření, že ne ten Kazma, ale Markus Krug je zde tím one man z one man show. A jestli se má letopočet epizod odvíjet dle rovnice před Markusem a po Markusovi, s tím, že období jeho showrunerství by mohl být takový zlatý věk, tak zbytek jsou bohužel temná nekoukatelná léta. A zda se boomerský diktátor Kazma někdy vrátí na výslunní, to asi není na mě, ale za mě je to zatím bez jeho jediné opory pěkná bída. ()

Shizle 

všechny recenze uživatele

Už docela dlouho a vytrvale jsem Kazmou pohrdal, a až teď, díky hypu okolo prvního One Man Show celovečeráku, jsem se nad celým mým postojem k jeho tvorbě zamyslel. Došlo mi, že jsem až na díl s Prostřenem skoro nic z One Man Show neznal, a tak jsem to napravil. Zaprvé musím říct, že Kazma a Markus byli naprosto jedinečná dvojka a jejich vzájemná dynamika byla pro celou show to nejzásadnější. A zadruhé, první generaci One Man show neberu vůbec v potaz, protože ta by byla sama o sobě tak maximálně na dvě hvězdy a na ČSFD by si obě generace zasloužily nějak oddělit. Takže k druhé generaci, kterou jsem viděl až na "Kazma v práci" celou, musím říct, že mě dost překvapila. Díly "Prostřeno" a "Bucket List" jsou takřka bezchybné, "Tripleshot", "Marešovo Ferrari" a "Jim Carrey" super, zbytek takovej průměr. Ale právě předposlední Kazmův počin "Zakopal jsem auto" je ze všech nápadů úplně ten nejslabší. Asi se začala projevovat Markusova absence. Těžko si představit, jak to bez něj bude vypadat dál. Každopádně, celkově je One Man Show dost ojedinělá a občas zajímavá věc, a to i na světové poměry, jen moc nechápu zbytečné bizáry typu ponožek "Jezdit na skůtru je jako šukat tlustou holku...", které celé show jen škodí a zbytečně ji v médiích shazují... Pro jednou nebudu contrariánem a jsem zvědavej na film. EDIT: Film je jen další slabou epizodou, ukazující naprosto zásadní roli Markuse a dopady jeho absence na projekt. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to kdysi na streamu a docela mě to bavilo, ač teda to vždycky bylo kapku ujetý. Třeba díl Kazmův kurz sebeobrany můžu opravdu doporučit, u toho jsem se napoprvé smíchy rozbrečel. Ale přestal jsem na to koukat po těch nesmyslech s Rytmusem. Nevím co tím chtěli Kazma s Rytmusem ukazovat, ale ukázali akorát tak, jak se parádně ztrapnit. Snad to měla bejt ukázka, jak média tisknou neověřené zprávy. Naprostej nesmysl. Média si to nevymyslela, ani to nepřejala nějakou neověřenou zprávu, ale sám Kazma vydal prohlášení, které oni tiskli. To jim prostě není možný vyčítat. To je prostě jen a pouze Kazmova trapná lež... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama