Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Recenze (409)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zbytečně zdlouhavý, ale přesto solidní akčňák, ve kterém se megamoc nestřílí, ani netečou hektolitry krve, ale i přesto se tam napětí objeví vcelku vydatně. Na druhou stranu ta přepálená stopáž přinesla řadu hlušiny, která tempo filmu vcelku srážela dolů. Hollywoodští herci par excelance, a asi nebylo dost peněz, aby Affleck mohl vydržet až do konce :-) 60% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Naflákané obsazení (víc Hunnama prosím!) a první polovina filmu jsou rozhodně tahouny, kvůli kterým stojí za to film vidět. Je škoda, že se akční snímek přehoupne spíše k dramatu, protože tam mu docela dochází dech. Za bez debat lepší část filmu nechávám vyšší hodnocení, i když uznávám, že scénář zbytku mohl dopadnout lépe. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela luxusní lehce přibéčkovělý heistový drama (protože moc akční to teda nebylo). Mám jen dvě výtky. Affleck byl docela mimo, což je škoda i vzhledem k tomu, jak dobře napsaná jeho postava byla. Představil bych si na jeho místě možná Idrise Elbu, Joshe Brolina nebo třeba Bradleyho Coopera... však víte, prostě herce. Druhá výčitka je k občasné doslovnosti, kterou snímek v rozhovorech ústřední pětky trpí, a to i přes docela solidní množství obsahu ve druhé a třetí vrstvě. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Make his fight on the hill in the early day // Constant chill deep inside // Shouting gun, on they run through the endless grey // On the fight, for they are right, yes, by who's to say? // For a hill men would kill, why? They do not know // Stiffened wounds test there their pride // Men of five, still alive through the raging glow // Gone insane from the pain that they surely know // For whom the bell tolls // Time marches on // For whom the bell tolls! Spokojenost, ac ocekavani byla obrovska. 8/10 ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná akcia partie drsných chlapov, ktorí majú pred sebou vidinu lepšieho zajtrajšku. Sympatickí herci zahrali dobré postavy, kde každá má poriadnu špinu za nechtami a sú ochotné urobiť pre vlastný prospech aj zlé veci. Bez prehnanej akcie ide o skvelú oddychovku, ktorá by si zaslúžila možno len trochu skrátiť. 3/4* ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si, že to bude větší akční řežba, i tak mě ale Triple Frontier hodně bavil. Je to takový vícežánrový chlapský film, který se po své heist části překlopí do (lehce) psychologického survival thrilleru. To náhlé zvolnění tempa asi nebude každému po chuti, nicméně tvůrci evidentně ani neměli v plánu nadbíhat současným trendům ultrarychlých a bombasticky akčních snímků. Rozhodli se totiž jít lehce proti davu a namísto nablýskané testosteronové jízdy servírují trochu osobní, trochu psychologický, trochu akční a svým pojetím vlastně dost odvážný film, který je obtížné zařadit do nějaké všeobecně známé škatule. Potěší i fantastické obsazení a Metallica. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Skvělá parta a ucházející zhruba první půlka filmu. Od koupení oslů se oslama stávaj i scénáristi, protože do tý doby poměrně slušně rozjetej film jaksi úplně ztratí dech a jen se tak nějak dovleče do závěru bez pořádnýho vyvrcholení, pointy nebo čehokoli, co by v člověku zanechalo aspoň něco. A pokud si to někdo chce pustit aspoň kvůli akci, tak (navzdory tvrzení některých komentářů tady) si tady taky moc neužije, protože tu skoro žádný nejsou a pořádně za to stojí asi jen ta úvodní (která ale zase rychle skončí). ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Ono by to bylo za pět hvězd, kdyby se snímek držel ve stejný lajně, co první hodinu... Plánování na útok pro peníze a ochcávání zákona jsem bral jako super zápletku, kterou jsem dlouho neviděl, ale ostatní pasáže byly až moc prodloužené a ke konci až nezáživné... Proč zrovna Flíček musel odejít... ach jo. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Co je Triple Frontier zač? Takoví Expendables pro dnešní generaci. Netflix dal dohromady Poe Damerona, Oberyna Martella, krále Artuše, Batmana a hrdinu z Trona a poslal je na nebezpečnou misi do prostředí z oblíbeného seriálu Narcos. Celý heist má skvělé tempo a druhá polovina funguje jako slušný survival v nehostinném prostředí. Netflix opět ukázal, že dobré filmy nemusí jít jen do kina a napětím se vyrovnali třeba i nedávnému snímku Sicario. Na čem film určitě stojí, jsou interakce mezi postavami, ale samotní hrdinové nemají nijak extra vykreslenou osobnost. Třeba takový Pascal tu byl úplně nevyužitý. Pořád se však jedná o kvalitní dílo a filmu dávám 80% ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Solidní šťavnatý kousek vepřové akčnáku. Akce, mlácení, střílení, k tomu velmi dobré obsazení. Nemohu jinak a doporučuji. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Papírově zajímavější počin, než je nakonec reálný výsledek. J. C. Chandor zaslouží pochvalu za to, že se příběhově vydává trochu jinudy než otřepanými klišé, která by divák po nastínění úvodního plánu očekával. První polovina je hodně slušná, má solidní tempo, postavy vypadají sympaticky a Chandor udržuje diváky v napětí a očekávání toho, co se bude dít dál. Druhá polovina už je pak o něco horší, protože se začnou odhalovat příběhové nedostatky, chování a rozhodování postav postrádá logiku, navíc když jde o vyškolené a zkušené profesionální vojáky. Akce, které tedy není mnoho, je ale hodně slušná a v rámci možností syrová a sedne sem i pomalejší tempo, v němž je čas na budování atmosféry, která je asi tím nejlepším, co film nabízí, protože je poctivá a potřebně drsná a skvěle v ní funguje klasické chlapské kamarádství a chemie mezi všemi postavami. Povedlo se i obsazení, protože Oscar Isaac i Charlie Hunnam jsou charismatičtí a snímek táhnou i v těch nejslabších chvílích, jediný, kdo trochu zklame, je nepřekvapivě Ben Affleck, který je tu tedy dost oteklý, chybí mu charisma, dáno to ale může být i tím, že právě jeho postava projde tou nejméně uvěřitelnou proměnou a chová se dost zvláštně bez větší motivace, Garrett Hedlund a Pedro Pascal jsou fajn, ale nemají moc prostoru. Triple Frontier je ve výsledku příjemnou žánrovkou, která měla značný potenciál, ale nedokázala ho plně využít. 60 % ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Žádné zásadní překvapení ani zklamání - klasickej akčňák s napětím, prachama, kamarádstvím a láskou. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....také nenápadné dielko z Netflixu-slušne obsadené,napínavé a..... trochu iné ako by ste čakali....happy end? čo ja viem ....ani nie....dobré pozerateľné. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Za mě teda palec nahoru. Není to sice taková pecka, jakou jsem čekal, ale jinak spoko. Neduhy bych viděl v lehce přebuřené stopáži, a nijak zvlášť nabušených akčních scénách. Co si neodpustím je rýpnutí do CGI. Kde jsou ty časy, kdy se výbuchy a ohňové scény dělaly všechny po staru a ne ve formě počítačových pixelů, kazí to prostě dojem. Na druhou stranu má to výbornou hudbu (Metallica je TOP vždycky), bylo to točené v zajímavém prostředí a herecká sestava skoro bez výhrad (akorát Ben mi tam moc neseděl). Točit to třeba autoři Johna Wicka, mohla to být totální pecka. Takže podle mě lehce nevyužitý potenciál, ale přesto fajn. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Triple Frontier mělo potenciál být další netflixáckou trefou na filmovém poli,mělo to být to správné chlapácké dobrodružství,kdy se parta veteránů rozhodne na stará kolena trochu přilepšit.Místo toho je tu ovšem jen dobře vypadající a velmi slušně obsazené "drama",které slušně funguje do doby než hlavní hrdinové najdou peníze...od té chvíle jde logika do kopru (což by nevadilo) a hlavně chování většiny z titulní pětky začne hraničit s demencí.Pokud tím tvůrci chtěli naznačit že peníze kazí charakter,pak se jim to povedlo.Ovšem za cenu toho,že mě ten film zhruba od poloviny děsně iritoval...50% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Kdyby jsme měli najít pět rozdílů mezi začátkem a koncem bijáku, našly by se dva. Jeden je ztráta Afflecka a druhej, že kluci mají další nový dobrodružství za sebou. První půlka filmu byla super! Budování příběhu, plánu a taktiky, střelba, válečná atmoška, plus super obsazení a tým žoldáků, kterým to zobete z ruky, to byla bomba. Druhá polovina vše, včetně mojí čtvrtý hvězdy, sráží k zemi. Ohromná nuda, která diváka svazuje až deptá! Deprese, strach, nekonečná cesta... Nevím proč to nakonec Chandor vymyslel takhle, každopádně v Trojí hranici byl obrovskej potenciál. Bohužel čtyři ne-e. 65% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se těšil a po zhlédnutí nejsem zklamán. Herecké složení je excelentní (Garrett Hedlund je ale vysloveně nejslabší, na zbytek kvintetu hodně ztrácí), takže otázkou byl scénář, atmosféra a akce. A vše se povedlo. Scénář není úplně předvídatelný, což přidává na atmosféře, která se dá místy opravdu krájet (místo zběsilé akce jsou zde spíš plíživé sekvence). Když už dojde na střelbu, vše je přehledné a nebudí dojem nereálnosti. Trochu mě zklamal jen konec, kdy bych pár záporáků a vyprázdněných nábojů navíc rozhodně snesl. Jo a plus za výpravu a šetření na CGI, celý film díky tomu vypadá opravdu hodně reálně. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Když se poprvé objevil na čsfd film tripple frontier ,byl sem nadšenej námětem,obsazením,a naděje že to bude chlapskej velkej dospělej film byla velká.Bohužel J.C. je babral,a celý je to neakční,plný nesmyslnejch činů,a konec je jak profil Mirka Dušína.I přes to sem se nenudil,to zas ne,ale čekal sem pětihvězdí,a po dlouhý době zas zápis do mý filmotéky,ale skutek utek.Průměr jak prase.60%. ()

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama