Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemné drama jedné rodiny ve spleti vášní, smrti a zločinu. Lásku mladého dřevorubce Jaška k Etelce, dceři majitele pily, ohrožuje tragédie, která se odehrála kdysi dávno na samotě v horách. Minulost se vrací v podobě neznámého muže, jenž se jednoho dne objeví na pile. Filmová balada na motivy povídky slovenského klasika Dobroslava Chrobáka. (NFA)

(více)

Recenze (4)

Monggol 

všechny recenze uživatele

Emil Horváth: "Chlpatý ancikrist je tvojim susedom. Pakuj sa mi z očí!" Pri týchto starších drámach (a starších predlohách) má človek niekedy dojem, že si kedysi nechali aj na hlavu nasrať. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Poetické ladenie príbehu s teplými jesennými farbami je v kontraste s temnou minulosťou jednej rodiny. Braňa Mišíka ( Jašek ) nahovoril Ján Tréger a Ernesta Šmiguru Vlado Minarovič. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Je to natočené trochu staromódně, ale kultivovaně, s citem pro filmovou řeč. Příběh je poutavý a herci sympatičtí a přesvědčiví. Kromě Horvátha, který je poněkud křečovitý (a bohužel to není poprvé). Pro mě jeden z nejlepších slovenských filmů 90. let. ()

Reklama

Reklama