Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (547)

nunka 

všechny recenze uživatele

Moja smola, že som v dosť blízkej dobe pozerala viac komédii, z ktorých vo mne najväčší dojem zanechala francúzska komédia LOL http://www.csfd.cz/film/254029-lol/. Popri nej je Bridesmaids menej prirodzená a úsmevná. Keď si však pripomeniem poslednú americkú komediálnu tvorbu, tento film má čo ponúknuť čo do nápadov, dialógov a vtipných scén. Ženské postavy sú veľmi sympatické, bavia a zabávajú. Zážitky, ktoré spolu prežijú sú miestami predvídateľné, ale na niektorých scénach som sa schuti zasmiala. Film o ženách, aj pre mužov, ideálne ako letné osvieženie, v kinosále, v páre. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Problém Bridesmaids by som videl v nevyrovnanom scenári a prílišnej snahe kopírovať Apatowa (prepálená stopáž, dlhé pomalé scény, zmeny tempa filmu, veľké zvraty a zvoľnenie v predposlednom dejstve...). Chcelo to poriadne preškrtať, prestrihať a mohla to byť bomba. I keď film u mňa prekvapivo o niečo lepšie fungoval v dramatických častiach ako v komediálnych. No musím oceniť po dlhom čase kvalitnú fekálno-dáviacu scénu! Melissa McCarthy hrdo prevzala žezlo po Jeffovi Danielsovi. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smrtonosné souboje o pozici nejlepší kamarádky vždy poněkud unikaly mému chápání, takže jsem se při sledování snímku raději zaměřil na chlapské hledisko. Ani já, z feministického donucení tolerantní jedinec, bych totiž nedokázal opravdově milovat ženu, které na vozidle nefungují brzdová světla a vyhazuje odpadky z okna. Jsem přesvědčen o tom, že do týdne na tento snímek spolehlivě zapomenu, ale zároveň se poněkud obávám toho, že nevěsta tlačící kokino uprostřed mnohaproudové silnice mne ještě párkrát postraší ze sna. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Ano, chvílemi je to poněkud over the top. Na druhou stranu, má to koule za každou cenu a nebojí se to ničeho. V tlačení na pilu jsou jsou na tom Ženy sobě podobně jako Sandler, narozdíl od něj vtipy a frky chytřeji zakotvují v příběhu a v sofistikovanosti humoru jdou i mnohem dál. Hlavně co se týče prodávání klišé, která doteď patřila jen do "mužských" komedií. Bavil jsem náramně. Apatow, kterého je tu cítit odevšad, je mágem, který ždíme z mezilidských vztahů to podstatné a dokáže to servírovat ve skvěle vybalancované usměvavě-nostalgické rovině. Víc takových filmů, které se nebojí jít do toho po hlavě a mají za sebou chytré tvůrce. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se moc těšila. Kristen Wiig jsem si poprvé všimla až ve Whip it! a od té doby jí vyhledávám. Je sympatická, přirozená a vtipná. Byla velkým pozitivem tohoto filmu. Humor "poblijeme celej záchod a vykakáme se do umyvadla" je příšerný, hnusí se mi a je velmi nevtipný! Vadí mi, že se film držel pouze hlavní linie a vedlejší postavy jsou vlastně naprosto zanedbatelné, přičemž je to velká škoda, protože příběh Beccy a Rity (Ellie Kemper a Wendi McLendon-Covey) je úplně zabitý, useknutý na začátku a pak to vyzní naprosto zbytečně (nehledě na to, že by byl možná zajímavější než hlavní příběh). Hlavní důvod proč sem filmu dala jednu hvězdy je ale Megan (Melissa McCarthy) kterou bych pasovala na nejodpornější filmovou postavu ever. EVER!!! Nikdy Melisse McCarthy neodpustím, že vzala takovou roli, protože mi naprosto a dokonale zničila příjemnou, půvabnou a milou postavu Sookie, kterou ztvárnila v Gilmorových děvčatech. Velké zklamání. Judd Apatow se pro mě stal nejhorším tvůrcem 21.století. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Po snímku Super Mac (2010) se jedná již o druhý film, ve kterém jednu z hlavních postav ztvárnila Kristen Wiig a zároveň se protagonistka Maya Rudolph vdává. (Brousitch)
  • Melissa McCarthy (Megan) a Ben Falcone (policista v letadle) jsou ve skutečnosti manželé. (Brousitch)
  • Scéna, kde družičky vracajú, sa pripravovala tak, že štáb vyrábal umelé zvratky z ovsenej kaše, vody a potravinárskeho farbiva a nalieval ich do kelímkov, z ktorých si potom herečky nalievali mimo záberu do úst. (BlueNeon81)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno