Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Sherlock Holmes

  • Česko Tom a Jerry: Setkání se Sherlockem Holmesem (více)

Obsahy(1)

Krádeže šperků po celém Londýně popletou Scotland Yard a ze zločinů je falešně obviněna krásná zpěvačka Zrzka. Jen legendární Sherlock Holmes dokáže najít skutečného zloděje, ovšem s pomocí svého asistenta dr. Watsona - a samozřejmě Toma a Jerryho. Nalezení stop a rozlousknutí případu bude ovšem hračka ve srovnání s pokusem udržet mír mezi divokými soupeři, kteří ve jménu spravedlnosti běhají, cupitají, upalují a sviští po ulicích, pěšinkách a střechách. Pestrou společnost postav a možných podezřelých doplňují v tomto skvělém spojení klasického pátrání a dynamické animace staří známí Tuffy, Butch, Droopy a mnozí další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Průměrný kreslený středometrážní film, ve kterém se objevují Tom a Jerry v 19. století jako Sherlockovi pomocníci, ačkoliv při pátrání spíš překážejí, než že by pomáhali. Sherlock je na stopě ukradených diamantů, jednoduchá zápletka umožňuje Tomovi a Jerrymu rozjet nejrůznější honičky a eskapády, které přímo se zápletkou nesouvisí. Mnoho dialogů zde není, mnoho inteligentních Sherlockových dedukcí také ne. Je to jen pro ty nejmenší děti, ale koukat se na to dá i ve starším věku, čehož jsem důkazem:) Originální nadabování obsahuje skvělá jména, Michaela Yorka, Malcolma McDowella a Johna Rhyse-Daviese, o což jsem bohužel v české verzi přišel. Celkově se nejedná o nic světoborného. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jak oni to všichni dělají, že čím víc se šťourají v zaběhnutých klasikách, tím víc to stojí za lejno? Tom a Jerry přece nikdy nebyl průměr. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mám tohle na DVD, a lituju toho. Odklon od navyknutého standardu krátkometrážních příběhů je příliš velký. Nemá to děj, Jerry se chová jako dement a většinu sebepoškození si způsobí vlastní nešikovností, místo při bitkách s Tomem. Nebyl jsem pořádně schopen identifikovat, kdo je vlastně Holmes a kdo Watson. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Toma a Jerryho jsem jako malý dítě miloval. Sherlocka zase miluju teď. Nicméně tento animák je průměrná honička za padouchy v kulisách viktoriánského Londýna. Dětem se to ale určitě líbit bude. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka Toma A Jerryho, na kterou jsem strávil moje mládí :) . Takže mi nemohl uběhnout ani Tom a Jerry z dnešní doby. Když porovnám dnešní dobu se starší dobou, tak jednoznačně a překvapivě se mi líbil víc starší Tom a Jerry.Kupodivu to na tu dobu to bylo víc promakaný, než je teď. Tom a Jerry: Sherlock Holmes byla pěkná ukázková pohádka na odpočinek, abych se přiznal poprví jsem usnul :D .... A ráno dokoukal, takže až příště budete chtít uspat vaše dítě nebo sebe sama, tak si pusťe Tom a Jerry: Sherlock Holmes :) ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy humorná animace Toma a Jerryho mě bavila. Čekání na konec, spíše ze zvědavosti, než z jiného důvodu, nic nepřinesl. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Docela osvěžující. Hodně špatná animace, ale pár scén ušlo a ze songu: ,,Paraple, paraple, k čemu je muž, když mám paraple" jsem dostal největší záchvat smíchu za poslední měsíc. Příběh je strašně přeplácaný a nepřehledný. Pravděpodobně na tento snímek v brzké době zapomenu, a to je docela škoda, protože mám Toma a Jerryho rád a z některých dřívějších filmů jsem docela nadšen. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

Postavičky jsou pořád stejné, roztomilé a zábavné tak jak je známe. Jenže do toho celku, kdy pomáhají při vyšetřování případu v rozsáhlém prostředí Londýna, mi příliš nesedli... Pokud se na to ovšem podívám jako na běžnou animovanou pohádku a zapomenu na to, že už jsem tu myš s kocourem předtím někde viděl, mohu říct, že to nebylo špatné. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry sa stretne so Sherlockom – základná koncepcia nie je zlá, ale pomerne rýchlo sa vyparia scény, ktoré dokážu prekvapiť. Vedľajšie postavy (Spike, Droopy) dokážu vzniesť do príbehu len minimum farebnejších obrázkov. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Nádherná vzpomínka na bezstarostné dětství. Ale tato dvojka mě dokáže parádně pobavit i nyní. Sice trošičku slabší než normální díly, ale co .) ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. No čo k tomuto napísať, akože bolo to v pohode pekné, zaspomínal som si pritom na detské časy, ale už teraz mi to nejak veľmi nesadlo, prišlo mi to až moc detské. Každopádne každú mladú vekovú skupinu poteší. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

uz je tazko prijst po tolkych rokoch s nejakym dobrym napadom a vtipom ale Sherlock Holmes este balansuje na hrane medzi somarinou a znesitelnim spestrenim vecera ()

dadiak22 

všechny recenze uživatele

Tom a Jerry. Výborný animák ale mohlo to byť aj trochu dlhšie ale asi jeden z najlepších animakov aky kedy vznikol. Pred Tomom a Jerrym klobúk dolu. 85% ()

Reklama

Reklama