Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sex bez závazků. I o takovém tématu může pojednávat romantická komedie, a vůbec ničemu to nevadí. Bohužel tahle komedie má tu chybu, že byla velice předvídatelná a nenabídla nic navíc, čím by mohla vybočit z dlouhé a nepřeberné řady filmů ze stejného žánru. Vlastně nebýt toho, že v hlavních rolích jsou zde k vidění známá herecká jména, jako je Ashton Kutcher a Natalie Portman, tak by tato komedie zřejmě prošla kiny bez nějakého většího diváckého zájmu, ale právě díky těmto hercům stálo za to se na film podívat a rozšířit si v rámci tohoto žánru své obzory. I když tím samozřejmě neříkám, že ten film byl špatný, to opravdu nebyl, ale bohužel nebyl ani originální, ani ničím výjimečný, prostě klasická story o tom, jak on se zamiluje do ní, ona mu dlouho odolává, nakonec si to ona rozmyslí, ale on už nemá zájem, zkrátka je zde naskládané jedno klišé na druhé a na jedno zhlédnutí je ten film plně dostačující. Jak už jsem napsal, film považuji pouze za klasický průměr, a z toho důvodu ho hodnotím průměrnými třemi hvězdami. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie na téma "hlavně nezávazně". Mnoho znás se s tímto případem už setkali a ve většině případů to končí podobným způsobem. Hodně dobrý děj, parkát jsem se zasmál. Nejzajímavější je však herecké obsazení Natalie Portaman (Emma) a Ashtona Kutchera (Adama), kteří se k sobě hodili jak vejce vejci. Po dlouhé době romantická komedie, která stojí za zhlédnutí. Kdo očekává závěr jiný než v typických romantických komedií, tak ať na to ani nekouká. U romantických snímků je to pořád klišé, s kterým ale vždy počítám.. 8/10 = 80% ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Takhle neochotný a nechtěný film jsem už dlouho neviděl. Všichni herci do jednoho vypadají, jakoby na hodinkách odpočítávali čas, kdy jim skončí natáčení, a kroutí hlavou, k čemu se to vlastně upsali. K nezajímavé komedii, kde se nikdo ani náznakem nesnaží něco hrát nebo točit, jen si rychle odkroutit šichtu a jít domů. Reitman očividně okoukal, co teď v romantickém žánru frčí (nahota, sprostý humor) a násilně ho vměstnal do svého filmu, kde to ani za mák nesedí. Tahle plochá zábava s nulovým rozměrem se dá maximálně doporučit skalním fanouškům Natalie Portman, která se po svém triumfu s Černou labutí jen tak nezávazně prochází po plátně. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na celej čiare minulý rok zvíťazili Timberlák s Kunisovou. Z Portmanky tá sexuálna nezáväznosť nejak nejde. Vyzerá, že sa chce hneď vydávať a mať deti. A Kutcher by sa jej nepáčil. Keďže to moc neiskrí, chcelo to vtipné dialógy, ktoré ale zostali v už spomínanom filme. Takže sa ospravedlňujem hrdým Komárnčanom, ale ich rodák to má za dostatočnú. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pila se tam Stella Artois, ne Budweiser. To je zdárný příklad toho, že se v Americe piva perou o to, který pivo do americkýho filmu vleze dřív. Sympatický ale je, že jsem se konečně po dlouhý době nesetkal s Budweiserem. Kdyby ale Reitman byl takovej grand, podstrčí tam Plzničku a je zaděláno. Proto dávám jen dvě hvězdičky ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama