Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak velmi příjemné překvapení. Nejvíc mě potěšilo, že film ani tak moc béčkově nevypadá. Spíš mi něčím připomínal francouzské kriminálky ze 60. let. A i když byl rozpočet malý, režisér Barbarash odvedl s tím, co měl k dispozici, skvělou práci. Víc než akční film, jde o akční thriller, kde akce ustupuje do pozadí a větší důraz je dáván postavám a jejich motivaci. A popravdě, ta akce mi tam ani moc nechyběla, až jsem se divil. Scénář není na podobný druh filmu nejhůř napsaný a dialogy netahají za uši. Van Damme i Adkins hrají v pohodě a pokud chtějí natočit dvojku, jsem pro. Jediná vážnější výtka je ten žlutý filtr, ale i na ten jsem si v průběhu tak nějak zvyknul. Solidních 70% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek se musím trošku pousmát, když si k obsahu filmu tady přečtu, že naše dvojice Brazil/Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jakoby existovalo nějaké tajné mistrovství světa v této disciplíně a tam se schopnosti porovnaly:) Zajímavá představa, ale co já vím, lidi jsou praštění a třeba jednou v budoucnu vznikne podobné klání a budou se na olympiádě vyhlašovat vítězové. Film není vůbec špatný, JCVD nám zraje jako víno. Závěrečná slza jen potvrdí jeho pomalý přesun z hereckých Céčkových vod, do docela spolehlivých Béčkových. Tady zmiňovaná hra na housle vůbec nevadí, ba naopak se docela těším až Jean dostane nějakou vážnou roli a tam nám všem vytře zrak. Rumunské prostředí není oproti Seagalovkám tolik rušivé. Jean střihne i dva vtipnější okamžiky. Na jeho kopance moc místa nezbyde, akcí se tady trošku šetří, což překvapivě zase tolik nevadí. 50% ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

První co mne napadlo je, že jde o recyklaci filmu "Nájemní vrazi". Stalloneho a Banderase vystřídal Van Damme a Atkins. A vůbec ne špatně. Mezi akčními filmy je to sice jen průměr, ale solidní. Snad se Jean-Claude tak nějak oprostil ze dna těch bídných filmů stylu Inferno, Poslání, Teror ve vlaku, Probuzená smrt a spol. a začal hrát v něčem koukatelném jako jsou např tito Nájemní zabijáci. Sice roznožky jako za mlada od něj už neuvidíme, ale snaha nezůstat ve filmovém bahně se cení. A Adkins se za svůj výkon ve své slibně se rozvíjející kariéře v akčních filmech určitě stydět nemusí. # 70% ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins podali celkem slušné výkony, čímž výrazně pomohli k celkové kvalitě tohoto filmu. Ta byla dosti průměrná, ale našlo by se tu několik velmi podařených akčních scén. Jedinou kaňku na tom všem, bylo to, že v závěru to tlusté prase (hlavního záporáka) nekuchla Van Dammova dcera Bianca (no tady vlastně manželka Adkinse. Na rozdíl od mnoha dalších, jsem si tento kousek docela užil a ani se u něj moc nenudil. Je ovšem pravdou, že bitek tu mohlo být daleko víc, když už tu máme dva frajery a machry přes bojové umění… ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama