Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

imf 

všechny recenze uživatele

Roztomile béčkové, přesně v tom stylu, který od Bessona očekávám. Poklony Carpenterovi jsou tu blbuvzdorné, Pearcovi lezou svaly z trička a hlášky práší od huby, Maggie Grace to sluší i s ropnou skvrnou na hlavě a pobíhání po vesmírné věznici uteče tak rychle, že si ani nestačíte všimnout dialogové hlušiny. Podobné relaxy by měly být v době vymírajícího videotrhu v kinech povinně alespoň dvakrát do měsíce. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nic moc extra se nekona, proste akcni sci-fi becko, ale film se ani nesnazi tvarit nejak jinak a tech 90 minut je narvanejch dejem. Skoro tu je toho az moc a tak to misty vypada dost zkratkovite a konec je celej takovej uspechanej a vlastne cloveku naprosto ukradenej. Triky taky nejsou buhvijaky, ale vyvazuje to zbesila kamera a strih. Nicmene film stoji na Pearcovi a ten je naprosto genialni, pokazdy, kdyz otevre hubu, tak z nej vylitne nejaka cool hlaska nebo urazka a i kdyz vic keca, nez neco dela, rozhodne nema problem dat nekomu pres drzku. Takze ja jsem v podstate spokojenej, to, co jsem cekal, jsem dostal, ale objektivne to skutecne na vic nez ty 3* neni. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kujme pikle! Na pozadí her agentů vlády a CIA se odehravá klasický akční film o jednom kufříků, vězeňské vzpouře ve vesmíru, naštvaném agentovi a krásné prezidentově dceři. Napínavé sci-fi má vše, co divák očekává - akci, hodné, zlé, hajzly, psychopaty, nebohá rukojmí, střílečky a tak. Naopak nemá to, co se neočekává - psychologické propracování postav, jednání na základě logiky, či originalitu bořící všechna zažitá klišé. Triková stránka je velmi nevyrovnaná - na jedné straně velmi zdařilé scény ve vesmíru či záběry na město budoucnosti, na straně druhé vás dorazí honička, kdy hrdina prchá na digitálním motocyklu digitálním městem až do digitálního metra. A to vše bije do očí, jako by šlo o levnou PC hru! Přesto si lze snímek užít, jelikož poměrně rychle uteče. A padouši by snad měli být potrestáni, nebo snad ne? ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

No, nevim co mam k tomuhle filmu říct, hodnotím nejhůř ale, tady šlo všechno prostě vedle. Hlavní hrdina Guy Pearce ? No nevim nevim. Dát pěstí ženské a pak ji obarvit vlasy ? No přijde mi to moderně hloupej film. Už i ty scény na začatku nic extra. Prostě je to pro mě tak na 10% což není ani jedna hvězda, tak tudíž - odpad! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Když jde logika na výlet, nejlépe mimo domovskou planetu, a doma nechá plný ranec hlášek, olova a vzpomínek na Johna Carpentera (a taky McLanea), sesype se na ni bezva rota záporáků, pro které je ústní hygiena sprosté slovo a vy tomu v závěru odpustíte i to, že to na začátku mělo nejpříšernější digitální honičku nového tisíciletí, i to, že Luc Besson prostě a jednoduše fetuje, neb něco tak tupého by k nám nepřiletělo ani z druhého konce galaxie. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)
  • S obojstranným balistickým sklom a ďalšími bezpečnostnými opatreniami nie je dôvod na to, aby boli členovia tajnej služby v priestore s väzňami počas výsluchu. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama