Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu sa už dnes dajú robiť iba s humorom. Vidieť hoci polovicu nejakého Mega-šarka v Benátkach je číre zúfalstvo, ale Piraňa 3DD sa aspoň neberie vážne. Divákovi je od začiatku jasné, že všetky tie trápne klišé sú tam zámerne a tragikomický Hoff alebo beznohý Ving Rhames ak aj nerozosmejú, aspoň vyvolajú spokojný úškrn. Dalo sa, aj keď to dokonale nefunguje ani ako komédia, ani ako paródia či pocta alebo horor. Z každého aspoň trochu. ()

MikaelSVK 

všechny recenze uživatele

WTF?! Tak toto bola fakt sila! Už prvý diel, na ktorý tento film nadväzuje bol v podstate blbosť, ale pekne premyslená a s príjemným hereckým obsadením a kľudne sa na to dalo pozerať aj za triezva či bez použitia omamných látok. Ale toto?! Tvorcovia musia mať asi papiere na hlavu a ak nemajú tak by im ich niekto mal prideliť... Prvá polovica by ešte ako tak stála aj za 2**, ale to čo sa začalo odohrávať v druhej časti to neviem ani popísať... Dokázal som na premôcť a pretrpel som to až po záverečné titulky, ktoré mohli ostať radšej v klasickom štýle "čierne na bielom" resp. opačne, lebo to už bol fakt vrchol stupidnej demencie... Ísť na takýto film do kina, tak pýtam späť peniaze za lístok! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl a k tomuhle filmu jsem se taky dostal jen díky tomu, že to běželo na prima cool. Jinak bych stěží do těchto vod zavítal. Pochopil jsem, že se film nebere vážně i tak jsem mu ale nedokázal přijít na chuť. Po hororové stránce je to zcela nefunkční ( digi ryby jsou trapný ) a s komediální stránkou na tom tenhle snímek není o moc líp. Nebo alespoň mě tenhle druh humoru prostě nesedl. Piranha 3DD je plná wtf scén. Za všechny jmenuji scény jako soulož a následně piraňa na ptákovi, piraňa v prdeli nebo useklá hlava mezi kozama. Vše kuronoval nástup Dejvida Hajzlhófa ( Mič Bjúkenen ) a jeho sebe parodie. Jelikož jsem chlap, kterej miluje ženskou krásu na snímku vidím snad jediný pozitivum a tím jsou holky v plavkách a ještě líp ty bez nich. Za to si určitě jednu hvězdu tenhle film zaslouží. Druhá slabší hvězda je za ten zbytek. Jinak je to ale naprostá ztráta času. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jako videosequel by to nebylo nejhorší, ale koukám, že to šlo do kin... Gulager (KRVAVÁ HOSTINA) si je vědom plytkého a ohraného scénáře a tak do nás průběžně hustí digitální piraně, krvavé mordy, kozy, fórky a veterány ve vedlejších roličkách (Busey, Lloyd, Rhames, Hasselhoff). A i když to podruhé vidět nemusím, aspoň to uteklo jako voda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JOSH SI UŘÍZNUL PENIS, PROTOŽE NĚCO VYLEZLO Z MÉ VAGINY....“ /// ... a tehdy jsem procitnul.... Film věnovanej 1. výročí tragédie je samozřejmě kravina. A já pochopil, že ,,on“ (jako ten film) nebo snad ,,ONI“ (ty ryby) to věděj. Nahý kočky (některý i sexy), kluci (šerif s výrazem Levoše Mareše), všichni jsou mladí, nadržení a (a většina z nich) k sežrání. ... Tak s tím ptákem – to je fakt prdel a závěrečná půlhoďka pak dobrá černá parodující zábava. Zapomeňte na horor. Jen si pojďte užít romantiku mezi rybičkama, pokecat s Hoffem a zasmát se mrtvejm dětem. Prostě : ,,Vítejte na nejnižším dně!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že na Ch. Lloyda se furt dívá víc lidí, než na smějící se miminko s půjmem. 2.) Su fanda bazénovejch masakrů a Mitche Buchannona. 3.) Koukám jen na filmy, ve kterých se něco ději i v závěrečnejch titulkách. 4.) Thx za titule ,,exitus“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • David Hasselhoff si domů z natáčí odvezl živou piraňu. (StrYke)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)

Reklama

Reklama