Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

verbal 

všechny recenze uživatele

Michal Bílý, Věry Bílé syn, škaredý a oplácaný to amerikoafričan, se již nespokojí jen s minutovými roličkami tupých hovad v balkánských produkcích Žán Klóda. Má potřebu ukojit také své rešeržerské ambice a realizovat se ve skromné hlavní roli tupého hovada, kde může konečně naplno ukázat, jak umí dělat shyby, hýbat kozama a Valit tudo s šestnáctiletými dětmi. A tak nám naservíroval čtyři nesympatické nezletilce, z toho dva gaye, jednoho Frankesteinova syna a jednoho ultranesympatického kokotka, který je jakože zlý, co devadesát minut dělají sklapovačky a bouchají si do pytlíků, aby se pak mohli ve středoškolském přeboru vzájemně okopávat, dusit a kloubit si končetiny. Na pozadí toho všeho pašuje Míša melouny, aby bylo vidět, kdo je tady Sempai, dělá shyby a hýbe kozama, a sem tam někoho kopne svou otylou nohou, protože přece musí předvést, že on je ten nejzdatnější katarista a velký gururu! A dobro opět zvítězí!!! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Klasický video film, ktorý sa na jednotku nehrabe ani náhodou. Ale ak máte radi aj béčkú akčnú tvorbu, tak odporúčam. Jednotka bol štýlová a cool, dvojka je síce tiež dobra aj keď nenadväzuje priamo na prvý diel. Celý film sa inak nesie v ľahko nadpriemernej atmosfére a tempe. Sem tam nejaký tréning a nejaké tie vysvetľovačky, ktoré síce nič moc neponúknu, ale ani nenudia. Michael Jai White sa predvedie za celý film iba raz (keďže tu hrá učiteľa) ale stojí to za to. Záverečná cca 20-minutovka je už konečne zaujímavá a je sa aj na čo pozerať, ale moc sa nemá čím vytiahnuť, pretože akcie nie sú zas tak úchvatne ako v Undisputedt od Isaaca Florentinea. Pokiaľ vám stačí parta mladíkov, ktorá vie ukázať pár kopancov, tak je to akurát pre vás. 60% - 3* ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od jedničky, ktorá bola viac romatincká viac teen, tu ide skoro len o fighty. Každý tu má svoje problémy a svojich démonov, ale aj tak ide iba o tie fighty. A tie sú dosť dobré. Aj trénigové sekvencie super. White je fakt borec. Má čierne pásy v 7 bojových umeniach a tu predvádza techniky z niečoho iného (Brazílske Jiujitsu). Navyše si už dlho udržiava famóznu maskultúru. Režisérsky to nie je nič originálne, ale aspoň naservírovl fanúšikom MA presne to, čo chcú vidieť. Navyše nech si kto hovorí čo chce, White nie je úplné herecké drevo. 4* s odretými ušami, ale skutočne si želám aby vznikalo viac podobných filmov. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem se hlavně kvůli turnaji. A pravda některý zápasy byly fajn, ale někdo ten polepil klišé sračkama, aby to drželo dohromady. Jen to lepidlo bylo z věcí jako: můj táta je gay, není to nemoc! Přeberu ti holku, sundám nejsilnějšího týpky scopem atd, takže se to rozlepilo na sračku a zbylo jen cosi dost nevýraznýho kromě soubojů. Je to dokonce tak debilně uhnětený, že na dořešení VŠECH vedlejších storylines, stačila poslední minuta půl filmu. Yuck! ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hned po shlédnutí filmu Legendary jsem si pustil Never Back Down 2. Chtěl jsem si malinko spravit chuť, co se akcí týče. Toho se mi sice dostalo, ale na druhou stranu mi přišlo, že ve filmu bylo hodně zbytečných keců. Navíc to s tim tátou (jak utekl manželce, protože zjistil, že je teplej nebo co) tak to tam bylo úplně k ničemu. A to, že se Dean Geyer dá nakonec dohromady s Jillian Murray, bylo hodně předvídatelné. Každopádně závěrečný Beatdown můj dojem z filmu hodně spravil a Michael Jai White, coby herec a režisér, mě překvapil, že natočil celkem povedený akčňák. S odřenejma ušima 70%. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Michael Jai Whitei, představitel Case, není ve světě bojových umění žádným nováčkem. Je držitelem černého pásu v bojových uměních shotokan, goju ryu, kyokushin kaikan, taekwon-do, kobudo, tang soo do a wus-shu. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama