Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

No to snad ne! Tam byla někde Kristanna Loken? Jsem si ani nevšiml... co z toho vyplývá? Že budu muset dát druhou projekci. Jen nevím, pokud vydržím až do konce, protože tady aby člověk solidní akci pohledal. Děj je jednoduchý, amerikanismus opět všudypřítomný a jinak jsem už všechno ostatní zapomněl, což nesvědčí o dobré kvalitě filmu. Tohle "pokračování" nemělo vzniknout. 35% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Neškodný akční výplach, který osamělému sobotnímu večeru ostudu rozhodně neudělá. Tempo, šampónoví (ne)herci, strhující akce a tuna imbecilních scén. Pro milovníky odpočinkových televizních filmů na jedno použití jasná volba, celé to připomíná mix C.S.I., Hawaii Five-O a původního (skvělého) S.W.A.T.u. ()

Reklama

Luukec odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkovost z toho filmu přímo srší.. Film se odehrává okolo takzvaného S.W.A.T. týmu z Detroitu, jehož sniper neumí střílet, při zásahu nechají rukojmí spáchat sebevraždu a když z asi 8. patra vyletí židle, ostrostřelci z tohoto týmu to okno zajistí tím že na něho z ulice míří brokovnicí, něco o efektivním dostřelu je tedy v akademii asi neučili.. nebo spíš režisér se takovými detaily asi nezabýval. Nicméně jsem si myslel že S.W.A.T. týmy sou v americe elitní policejní jednotky.. v tomto filmu to ale vypadá že mají stejnou úroveň jako spravná městská policie tady v ČR. Abych jenom nenadával, tak se dám k popisu filmu samotného, i když asi taky budu nadávat.. Nějaká akce tu je, tedy spíš nějaké střílení tu je, ale všechno působí tak strašně kýčovitě, dialogy jsou jako z nějaké telenovely a o závěrečné přestřelce ani nemluvím.. Ta je opravdu velkolepá.. NÁSLEDUJÍCÍ POPIS TÉTO VELKOLEPÉ AKCE BUDE ASI TROCHU SPOLIER.. začne vyzbrojením hlavního hrdiny ve stylu Matrixu, nabere si kotel zbraní a zásobníků.. Po vystřílení zásobníku ve zbrani ji ale zahodí a začne střílet jinou.. následuje další sleď trapností a dostáváme se ke konci filmu - zavěrečnému boji s hlavním padouchem.. nebudu vám tu psát jak to dopadne.. ale skončí to obrovským výbuchem, který sice vybombí půl budovy, ale hlavní hrdina, který byl v okamžiku výbuchu ve stejné místnosti stihne ještě nějakým způsobem utéct.. Nechci vás od toho filmu uplně odrazovat.. někomu se to třeba líbit může, ale pro mě je to prostě ODPAD. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Do půlky je to docela zajímavé a od půlky je to blbost. Každopádně je celkem komické sledovat SWAT tým, který první hodinu tráví pilováním svých super schopností a omíláním všemožných pouček, jak se v druhé části filmu neřídí ani jednou a nechává se masakrovat jako ty nejamatérštější ovce v ohradě :-D Jo a děj nedává smysl, jen tak mimochodem. Ne, že by mě to překvapilo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčkové pokračování, které vlastně není ani tak pokračováním, jako spíš prostě jinej film s tématikou S.W.A.T. jednotky. Film možná neohromí lookem, který je ryze televizní, a ani nevýraznou režií, ale jinak baví a dějově mi přijde ve skutečnosti o fous zajímavější, jak vysokorozpočtová jednička. Robert Patrick je fajn záporák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama