Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (725)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Méně by bývalo bylo více. Vezměte si závěrečný souboj muže proti muži, který je naprosto skvělý, strhující, zábavný, napínavý a přitom docela skromně pojatý, a srovnejte ho s hlavní akční scénou, která se bohužel odehrává v Praze, chce být velkolepá, ale působí v lepším případě rozpačitě a dojmem, že je ve filmu  jen proto, že ji tam někdo chtěl, ačkoliv příliš smyslu nemá. Tenhle film měl mít ideálně hodinu a půl a být okrájený o ty zbytečnosti i některé postavy, mohl se víc soustředit na Goslingova sympatického buldoka a na Evansova osmdesátkově zábavného, ale ne směšného padoucha, co do akce s mohl držet při zemi, kde to Russoovým svědčí (noční souboj v domě, další skvělá scéna), Netflix ho nemusel prezentovat tak velkohubě... A byl by lepší ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když je v Praze abnormální hic, tramvaj s Rájnem jede do Bohnic.. Stokrát omleté téma agenta na odstřel, které končí výřadem myslivců, co po něm šli, lokace se střídají jak partneři Agáty Hanychové (telemagnátovi Jardovi od srdce přeji, ať to zlé prokletí zlomí) a tolik předem velebená akce se ztrácí v kouři, tmě a kuželech světla a vyjma opulentnosti pražského povstání nabízí jen lehký nadstandard bulharské produkce Stevena Seagala. Ještěže se Captain Pornmoustache se štítem arogance a vizáží Pepy Nedorosta z Bony a klid alespoň trochu postará o faktor zábavy, protože Chewing Gumsling se zdá mimo a bez Driveu (apropo, fajn narážka na jeho budoucí roli: „Extra ten million to the first guy to put a bullet in this Ken Dollˈs brain!“). Nevím, jak vám, ale mně se zdá, že ze streamovacích kanálů dlouhodobě vytéká podivná látka. Nejsou to přímo sračky, spíš taková beztvará, šedivá hmota.. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud jste to ještě nevěděli, tento film vám mimo jiné dopomůže konečně prozřít a pochopit, že Baku, Berlín, Vídeň a Praha jsou jedním a tím samým městem. To bylo vskutku komické a stále nedovedu pochopit, proč se jako náhled aktuální lokace, nikdy nepoužilo zmíněné místo. To především v případech, kdy byl použit pouze náhled s názvem města a následný interiér budovy bez jakýchkoli velkolepějších záběrů z okolí. Avšak i mimo to je zde filmových chyb dostatek, přičemž za obzvlášť zábavnou považuji chaotickou jízdu tramvaje po Praze, jenž se na své zběsilé cestě objevuje na různých panoramatických místech rozmístěných napříč starým i novým městem. Zpravidla však žádná z chyb není tak výrazná, aby prezentované dílo znehodnotila a nebo výrazně ovlivnila mé hodnocení. Vlastně je to celkem úctyhodná akční jízda s dobrým příběhem, perfektně zvoleným vyšinutým záporákem a sympatickým klaďasem. Takže taková ta zlatá klasika, jenž v mnoha momentech připomíná nového agenta 007 a nebo Johna Wicka. Jak už to tak bývá, závěr byl možná trochu překombinovaný, ale finální scéna skutečně potěšila a já se proto vrátil zpět k zamýšlenému hodnocení čtyř hvězd. 72% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ akčního filmu, kdy přibližně víte, jak vše bude, ale prostě se necháte unášet proudem jednoduchého příběhu. Evans byl už jako Captain America slizký a záludný, nyní se tedy konečně pořádně našel, páč je vskutku odporný. Mám rád to bondovské střídání lokací a samozřejmě Praha je na plný počet. Štěstí, že máme ty počítače, a tak našemu milovanému městu nemuseli zkřivit ani vlásek (doufám). Samozřejmě že část filmu je v těžkém sci-fi, anžto...válka v Praze jen tak bez povšimnutí? Dobře, všimli si, ale to je tak vše. Když něčí hlavou narazíte do kamenné vázy, pak by měla vydržet váza, nikoliv hlava...a ten závěrečný souboj? To jako že bez rvačky muž proti muži nelze vítěze považovat za hrdinu? Tedy mouchy, místy masařky, by se našly, ale čert je vem. Kdo se chce bavit a přistoupí na bezbřehou fantazii tvůrců, pak mouchy přehlédne. Přijde mi to jako v 80. letech, kdy člověk sledoval jeden akční film za druhým, většina byly klony několika málo originálních nápadů, avšak bavil se tím, že dostává svoji porci akce, kterou zkrátka musí mít...... Jedna z nejvtipnějších bondovských scén je ta v letadle. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zvládne někdo sejmout chlapa připoutanýho k lavičce?" Kdyby to nebyla Šestka, tak by to snad šlo. Jenže tohle je Šestka, která zabila Čtyřku a ve čtvrtek hodlá sejmout i armádu sadistickýho knírače. Že to nedává smysl? Tak to teda nedává. Že jsem ani na chvilku necítil potřebu se o hrdinu bát? Necítil a to je trošku problém. Alespoň se přitom sympaticky demoluje Praha, na což mohou být ty zmiňovaný tři miliony Pražáků hrdí. Praha i se svým Dopravním podnikem zkrátka pronikla na Netflix a na to se nezapomíná. Na Gray Mana se oproti tomu dá zapomenout poměrně snadno. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Zámek, který je podle filmu v Chorvatsku, je ve skutečnosti zámek Chantilly ve Francii. (mnx)
  • Pohřeb na začátku filmu se odehrává v Baku, avšak je točen na Národním památníku na Vítkově, pod sochou Jana Žižky. (Karlosik_4)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama