Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Už mě nebaví snažit se získávat srdce lidí,“ říká Claire Underwoodová a předznamenává tak celou pátou řadu. Bude to ona, kdo ukáže svou pravou tvář z kamene a po malých, ale promyšlených krůčcích, jde za svým skutečným cílem. Její manžel, Francis Underwood, podcenil v životě jen jednoho jediného člověka… Zatímco Kongres debatuje o Frankových zločinech, ze kterých ho obvinil novinář z Washington Herald Tom Hammerschmidt, Underwood vytahuje jednu z nejvyšších karet své prezidentské volební kampaně, chce v zemi rozpoutat strach z terorismu a vyhlásit válečný stav mezi USA a ICO. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

drkaldj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako úvod již páté série více než dobré. Jde cítit změna na agresivnější a dravější jednání. Děj se více méně nehýbe výrazným nebo rychlím tempem kupředu, ale i přesto není na plátně nuda (v podstatě se pořád něco děje, akorát nic moc co by posouvalo hlavní dějovou linku, aspoň z mého pohledu). I když  jsem našel nějaké mínusy, jsou opravdu malé a spíš nevýrazné. Je to pro mě tak na pomezí mezi čtyřmi a pěti hvězdičkami (po chvilce uvažování jsem se ale rozhodl dát jen čtyři kvůli pár hluchým , nedomyšleným místům v ději a scénáři). ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Francis a Claire Underwoodovi mi hodně chyběli a okamžitě po návratu mě zase dostali. Podle první epizody bych si vsadil na to, že i tentokrát půjde o hodně povedenou sezónu, protože volební kampaň je v plném proudu a intriky i manipulace jedou naplno. Claire a Frank mi navíc znovu dokázali, že jsou mistry mrazivých závěrů. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra, ten chlap mi ale chyběl. Jeho hlas, jeho gesta, jeho charisma. Kdykoliv po nějakém strhujícím dialogu šibalsky pronese cosi trefného do kamery, naskočí divákovi husí kůže. Třetí série byla krokem stranou, čtvrtá ovšem i přes několik zaškobrtnutí a zbytečně polopatických zvratů vytáhla tenhle seriál znovu tam, kam patří. Frank nejprve vlétne do Kongresu Spojených států amerických, protože volby se blíží a pohřeb vojáka, kterému teroristé sťali hlavu, jakbysmet. A okolo nejšťavnatější seriálové postavy několika posledních let je znovu sakra živo. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Frank se vrací v dobré formě, ale chybí celková údernost a intenzita předešlých sérii. Je to takový ten díl který sice neurazí, ale raději rychle chcete zhltnout ještě jeden doufajíc, že tam už se něco důležitého stane. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama