Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ak to má človeka pobaviť, tak u mňa to malo opačný efekt. Niektoré pasáže ma doslova rozčulovali. Nedokážem sa prehrýsť niektorými stupiditami, ktoré nemajú ani situačný humor a ani náznak slovného humoru. Situácie založené na primitivizme sa hodia tak pre 10 ročné deti, pre ktoré to bude akčný trhák. Vtiahnutie do deja:* Humor:* Akcia: *** ()

yntelygent 

všechny recenze uživatele

Hoci to uz ma 10 rokov,prvy krat som si to pozrel az teraz...vela ludi to prirovnava k serii Taxi,ale toto podla mna ani zdaleka nedosahuje taku uroven,aj ked rukopis Luca Bessona je obcas citit....aj v Taxi bol napr.Frederic Diefenthal akoze looser,ale postava to bola svojim sposobom sympaticka....tuto bol luzer ozaj luzer a clovek mu to aj zelal....lebo bol blb.....skratka nesympaticke obsadenie....a cele take nemastne neslane....ked budem chciet oddychovku na zimny vecer,tak si radsej pustim neviemkolko krat opakovane niektoru cast Taxi,ako toto... ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení,kdy člověk leží a přepíná bednu a na Filmboxu poprvé dokouká celý film:)Mně se líbí,že to má doopravdy spád a neustále se něco děje,že člověk ani neví,že už je konec.Ta berlička s mobilním telefonem je vlastně tah k akci,kdy se hned někam opět jede a zase se mění podmínky,vyjednávání a takhle pořád dokola někam musíte.Herecky nemám výhrady a Michaël Youn bavil i s dobrým českým dabingem.Možná je to pro někoho kopie,u mě je důležitý se u tohohle typu filmu nenudit a bavit a to kupodivu splňoval s pár výhradama.75% ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama