Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Crazy kampaň plná ujetých gagů a infantilně-humorných hlášek mi docela sedla. Co mi však vadilo, byla disproporce co do absurdnosti mezi dvěma kandidáty. Zatímco Galimatiáš (či jak se ten řecký komik jmenuje) ztvárnil naivního, leč dobromyslného troubu rodinného typu, tak Ferrell vzal na sebe sexistické hovado, jehož popularita výrazně neutprí ani po sérii totálních průserů, kdy mlátí děti, psy, krade policejní auta a z huby mu lezou samé sračky, rasismus nevyjímaje. Tento nepoměr mi hodně vadil. Stejně tak absence konstruktivnějšího děje. Do dvou třetin filmu jsem totiž uvažoval i o čtyřech plackách, pak mě ale monotónnost servírovaných skečů začala přece jen trochu unavovat. Teda trochu víc. 60% ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ferrellovka s nedostatocnym mnozstvom klasickeho man child humoru ale zato sa o dost viac sa hra na bushovsku (SNL approved) strunu. galifianakis ujde ale nic prevratneho od neho necakajte... napriek svojej relativnej kratkosti to nema dostatok vtipov aby sa do zaradilo k ferrellovym najlepsim filmom... ()

Reklama

wohna 

všechny recenze uživatele

V dnešní době se prostě nedočkáme komedie, kde bychom se smíchy váleli po zemi, prostě ne. A tahle není výjimka. To, že jsem čekal více, to nezastírám, ale rozhodně to nezklamalo. Místy vtipné, místy trapné. Zach hraje pořád stejně a pořád poměrně dobře, Will Ferrell má také své světlé momenty. Dohromady tvoří zajímavé duo. Se scénářem by se dalo udělat mnohem víc, ale to nevadí. Volby trošku jinak. Proč ne. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy nad neznámou silou, která dokáže Willu Ferrellovi přisuzovat hlavní role ve filmech, které stejně u diváků propadnou? Myslím že nebudu daleko od pravdy, když prozradím, že Will je jedním z nejhorším komediálních herců posledních asi 20 let. Člověk bez talentu, který vyznává ve skrze trapný, pitomý a uřvaný humor (tady by se trošku nabízela podobnost s naším Petrem Novotným). A přesto se vždy rád kouknu na další Ferrellův pokus, který sice skončí krachem, ale z nějakého zvrhlého důvodu mě bude zajímat i další jeho film. Škoda že ve filmu není obsaženo více humoru, myslím že to nebyl nesplnitelný úkol. Poslední půlhodinka už si jen tak dojíždí. Začátek volební kampaně bavící potenciál rozhodně měl. 55% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Prahy do Brna. Není to špatné, ale jak co a jak kdy. U něčeho jsem se bavil docela slušně a některé ty nápady se mi líbily, navíc místy to dokáže být docela přesné (včetně toho, jak dav jedná naprosto bezhlavě, ať stojí na jakékoli straně barikády), jenže to kazí nemalý počet trapných scének jak z kdejaké podprůměrné americké komedie, kvůli kterému to chytřejší v tom prostě vyniknout nemůže. A kvůli tomu to celé bohužel spadlo do průměru a dokonce ani nevím, jestli se mi to spíš líbilo nebo ne. Tak moc neutrální dojmy z toho mám. Tak jako tak, charakter Martyho Hugginse je zpočátku takový, jako by vypadl z Ligy gentlemanů, to se mi popravdě celkem líbilo... :D 3* ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)
  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)

Reklama

Reklama