Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil jinak než odpad je to příliš umělé. Rozhodně jsem viděl dostatečný počet dílů na jednoznačný názor. Hrozně mě sralo hned několik věcí. Moderátorskou dvojicí, která by pochválila i slepému dobrý zrak, počínaje. Stupiditou většiny českých soutěžící končeje. Prostě další trapná soutěž na scéně. Vždycky se na podobné soutěže těším, protože ve skrytu duše doufám, že budou za něco stát. Po pár dílech jsem však zklamaný a odpaduji. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Americký Wipeout mám hodně rád kvůli moderátorům, trefným hláškám a skvělým pádům. Na britskou verzi jsem si musel nějaký ten čas zvykat, ale ani ta není tak špatná. Ale tahle česká mutace tohoto pořadu je opravdu průměrná. Takhle, nemyslím si, že by měla mít aktuálních 26 %, pořád si stojím za tím, že je to lepší, jak nějaký Big Brother, Šeherezáda a podobné blbosti, kterými nás Nova momentálně krmí (či krmila). Nicméně musím uznat, že chápu zdejší zklamání. Jednak (pokolikáté už?) jsme Československo (někdo by už hlavounům z Novy a Markízy měl říct, že jsme se rozdělili a už tomu bude téměř 20 let) a jednak Bouček se může snažit sebevíc, ale na Johna a Johna, dokonce ani na Richarda z britské verze, prostě nemá a zřejmě nikdy mít nebude. Hlášky jsou zde suché, povede se jich sotva polovina… Navíc ty "celebrity", které nás zastupují… WTF? Nikol Moravcová? To jako fakt? Do doby, než odjedu, tohle zřejmě budu sledovat, protože (a zatím si stojím) není to TAK strašné, ale že by mi tenhle pořad nějak chyběl, to se říct taky nedá, takže neurážejících 50 %. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama