Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Alqarin 

všechny recenze uživatele

On původní Wipeout totiž nebyl vlastně ani tak o pádech, jako o tom, jak ujetý tam zvali lidi. Namátkou si vzpomenu třeba na týpka, co si řikal Cowman, tvrdeil, že je z planety Cow a celou dobu bučel (i když nakonec vyhrál, tzn úplně mimo asi nebyl). Pak samozřejmě holka, která neviděla 3 metrovou tyč stojící přímo před ní a spousta dalších korpulentních soutěžících, kteří se předháněli v okázalosti svých pokřiků a bůhví čeho ještě. Právě to s komentářem Richarda Hammonda byla pro mě asi nejzábavnější stránka Wipeoutu a v téhle "národové" verzi nejsou ani potrhlí soutěžící, ani vtipný komentář. Takže nuda. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Původní Wipeout (americký pořad), je zábavná odreagovačka, ve které se během 41 minut odehraje vše podstatné. Jsou představeni největší loseři na startovní dráze (pochopitelně je jim věnováno pár vteřin, aby divák nebyl znuděn), nejlepší a nejzábavnější držkopády (o tom pořad je Novo) a pak elitní závodníci, kteří si to ve finále rozdají o vítězství. Nova ale udělala Wipeout po česku. Jinými slovy, naprosto to posrala. Primárně se soustředí na rozhovory s celebritami, které znáté z českých telenovel a nebo reklam na Komerční banku, polovinu stopáže věnuje Kramárovi, který se slimáčím tempem sere dráhou půlhodiny, vy přitom nepříjdete ani o vteřinu jeho trapnosti. Chápu, že si všichni při natáčení užili spoustu zábavy, ale aby to mohli vysílat milionům lidí ve dvouch zemích, musí to být zábavné pro ně. Další podělaná variace na úspěšnou reality-show ze západu. 5% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nedávám tak nízké hodnocení jen kvůli tomu, že je módní kritizovat Novu (i když často oprávněně), dávám tak nízké hodnocení, protože je to opravdu katastrofa. Naše mutace byla "vykastrována", bylo odseknuto vše, co je na originále tak zábavného. Všichni víme, že spíše než o soutěžení jde o co nejlepší pády, co se stane v našem případě? Vytvoří se pravidla, ke kterým je snad potřeba příručka - penalizace sem, penalizace tam. Vizuální zpracování - bolestně chybějí malůvky a střih je opravdu zvláštní, zmatený, ale přesto nedynamický. Komentář - Bouček mi nevadí, mám ho relativně rád, ale tady jen suše konstatuje (překroucená) fakt a humor se nám nějak vytratil. Měl bych ještě více poznámek, ale jsem už moc unavený na to, abych je tu vypočítaval. On Wipeout - Souboj národů mluví sám za sebe, není třeba delšího komentáře. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sice jen dva díly, ale v podstatě se jedná o to samé, co nám představili Američané. Na kvalitě ubírají jen otravné zdlouhavé rozhovory s československými celebritami. To je ale na můj vkus dost malý důvod, aby to srazilo hodnocení oproti zmiňované americké verzi o 51%... Jinak tam vidíme ty samé disciplíny, takže skoro stejnou zábavu. A ani ne zrovna sympatické duo moderátorů přece nemůže kompletně zkazit celý pořad. A zajímavé, že když to tu některé tak otravuje a dávají odpady nebo po jedné hvězdě, dívají se na všechny díly... Holt někteří jsou asi bez vlastního názoru a musí papouškovat všechny ostatní. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama