Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem viděl britskou verzi, která je koukatelná: vtipná, řízná... Na východoevropskou mutaci jsem se proto docela těšil a vzpomínajíc na Hry bez hranic jsem živil naději, jak to zase všem natřeme. Ale to co jsem (tři pokusy jsem jim dal) viděl, mě vyděsilo. Myslím že ti, kteří by snad chtěli i trochu závodit to zabalili při pohledu na nemehla, se kterými si prostě vyhrát nedá. Doposud by se to dalo ještě pochopit - je to show. Ale debilní komentáře Boučka a hlavně té slovenské (s prominutím) slepice jsou na zvracení. Po "králi hory", kdy od našich "borců" došlo k jedinému neúspěšnému pokusu, tato parodie na moderátorku začala všechny líbat a vykřikovat, jak byli úžasní... Nikdy více. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

On původní Wipeout totiž nebyl vlastně ani tak o pádech, jako o tom, jak ujetý tam zvali lidi. Namátkou si vzpomenu třeba na týpka, co si řikal Cowman, tvrdeil, že je z planety Cow a celou dobu bučel (i když nakonec vyhrál, tzn úplně mimo asi nebyl). Pak samozřejmě holka, která neviděla 3 metrovou tyč stojící přímo před ní a spousta dalších korpulentních soutěžících, kteří se předháněli v okázalosti svých pokřiků a bůhví čeho ještě. Právě to s komentářem Richarda Hammonda byla pro mě asi nejzábavnější stránka Wipeoutu a v téhle "národové" verzi nejsou ani potrhlí soutěžící, ani vtipný komentář. Takže nuda. ()

Reklama

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno