Reklama

Reklama

Po tragické manželově smrti se pro Beccu (Ashley Judd) stává smyslem života její jediný syn Michael (Nick Eversman). Když však Michael získá stipendium v Římě, matka nechce svému nade vše milovanému dítěti bránit a nechá ho odjet do Evropy. Její obavy se nicméně promění ve skutečnost, když Michael zmizí. Becca, která je bývalou elitní agentkou CIA, nemůže zůstat jen tak sedět doma; začne jednat a ujme se soukromého vyšetřování. Využije všech svých jedinečných schopností i zkušeností a při hledání svého syna musí otevřít staré rány, obnovit dávné kontakty a dokázat nemožné. Všichni, kdo stojí za Michaelovým zmizením, záhy zjistí, že Becca není matka, nad níž by mohli snadno vyhrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Když si potřebujete vymýt mozek a né koukat na něco smysluplného, tak tento seriál poslouží. Dá se v kuse odsmažit tři díly, pak pauzička třeba na jídlo, a další tři díly. Jakmile ale začnete u toho přemýšlet, je zle. Já si to stáhnul kvůli českým hercům, a lámal jsem si hlavu, kdy už se přestanem v holyvůdu prostituovat v rolích různých Oxán a Ivánů??? (Teda ne že by mi v případě Voříškový ta prostituce nějak vadila, to nemůžu říct.) A Karel Dobrý je fakt dobrý. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

S nadsazkou mozno povedat, ze ide o femimnisticku verziu Taken, ci Bourneoviek. Prvy diel dobry, celkom ma navnadil. Zvysok ale znacne hapruje aj napriek obcasnym pozitivam. Serial je plny kliske a logickych kotrmelcov, posledne casti su plne deus ex machina rieseni, kde sa scenaristi zjavne dostali do kuta a pribeh posuvali dalej tym, co ich prve napadlo. A absolutny zaver bol uplne zbytocny. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Až se zjeví halivoudská hvězda, prdelatý a upocený kokot Šimůnek s mastnou loknou do čela, půjdu na odpad, tedy ne, že bych šel špacírem na skládku, ale definitivně tento seriálek pohřbím, což sice nikoho nezajímá, nicméně na to já seru, děti. Takže proto hodnotím po druhém dílu, aby si ty dvě směšné hvězdy chvíli užil...bože mě netrestej, to je kokotina! ()

Paulusek 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem od seriálu žádný bum. Hlavní hrdinka ani její filmový syn mi nesedli už od prvních minut prvního dílu. 4 epizody jsem zhlédl bez sebemenšího spadnutí čelisti nad zvraty na konci každé z nich, ale 5 díl to už začíná zazdívat hlavně bankou Vyšehrad (omlouvám se za možné spoilery), pozitivní na tom zatím byl pouze fakt, že prahu nepřikrášlili a nechali ji takovou jaká je z pohledu turistů a dál Šimůnek v roli zabijáka - ten štěk mu vážně sedl. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dosti nevýrazný a totálně nevyužitý béčkový potenciál, který zabijí hlavně scénář a průměrná režie. Ashley Judd se sice snaží, ale ty bitky jí člověk stejně moc nežere. Chvála bohu za Rodena, Voříškovou a český kulisy, aspoň se má člověk nad čím bavit. Seriálové Taken se nekoná ani omylem. Zatim 50% ()

Galerie (295)

Zajímavosti (9)

  • Ve scénách, kdy je hlavní hrdinka v paříži, je možné zahlédnout českou telefonní budku společnosti O2 nebo reklamu na Českou spořitelnu ve výloze. (Frki16)
  • Ministerstvo kultury ČR v rámci Programu podpory filmového průmyslu přispělo v roce 2011 dotační částkou 66 milionů Kč. V daném roce se jednalo o nejvyšší dotační částku z celkových 260 milionů a 40 dotovaných projektů. [Zdroj: ppfp.cz] (Artran)
  • Ve scénách, kdy se děj odehrává v italském městě Ravello, jsou na lodích chorvastké vlajky i názvy. (Frki16)

Reklama

Reklama