Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Diskuze

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

výborně, Ralf je v nominacích na Globy . Je to docela smutné, že má skoro měsíc po premiéře a má jen 505 hodnocení? Nemyslíte?


Příspěvek byl smazán administrátorem.

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

JURIS555

No s těmi komentáři ... my co tu jsme už nějaký ten pátek , tak pamatujeme,  že se test spustil samovolně a bez předchozího seznámení s podmínkami  .... což i u mne vedlo k tomu že něco jako existence šibeničního časového limitu vedla k simpsnovskému Cha-chááá (z historických důvodů ani email nedošel) .

Takže pokud o komentáře a akce od CSFD vážně stojíš (Elitas - social network like)  - nezbývá než napsat o ohodnocení tvých komentářů někomu z redakce , který ti povolí přístup jen ....  zpracování může trvat i několik týdnů ;)

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

 Po deseti minutách lehkého šimrání podbřišku i díky badass kroužku se ukazuje hloupoučký kindersofa děj s minimální gradací, který běží v zaběhnutých kolejích dětských bijáků . Film jsem dokoukal ale junior od půlky zkoumal sedadlo v kině :/ .


RE JohnnyCrash

 : Všeobecně animáky jsou pro 3D tím nejlepším zbožím .  Když neřešíš cenu jdi do 3D .

Aileenka

Aileenka (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších animovaných filmů v poslední době co jsem viděla.  

kostej_

kostej_ (hodnocení, recenze)

Ale hlavně film zosobňuje nejhlubší výchovné pokrytectví. Tváří se, že "surové a zlé" počítačové bojůvky odsuzuje, nicméně děti na plátně přímo a jejich vrstevníky v kinosále nepřímo vhání do heren, k úžasným akčním bitkám :D :D

 (hodnocení, recenze)

Mám menší dotaz. Vyplatí se jí na Ralfa ve 3D? Nebo stačí normální verze? Díky

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

iDnez hodnotenie filmov treba brat rovnako vazne ako... ked si finalistky sutaze Miss cohokolvek zelaju svetovy mier :D

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Je to vázané na datum premiéry... Pokud nemá uživatel povoleny komentáře nemůže před premiérou hodnotit. A ostatně i uživatel "s komentáři" smí hodnotit až po odemčení hodnocení; k tomu zpravidla dochází v den novinářské předpremiéry.

josefklimes

josefklimes (hodnocení, recenze)

JURIS555: máš přes 2 tisíce hodnocení takže jsi mohl udělat test o právo k psaní komentářů, pokud si ho ještě nenapsal tak máš v pravém horním rohu napsáno test, klikneš na něj a můžeš začít. Pokud si ho už udělal, ale neprošels jím, tak můžeš napsat (někomu :DD) o formulář, kde napíšeš 5 komentářů a za pár dní ti odepíšou zpátky, jestli ti to povolili nebo ne. 95% uživatelů tímhle ale projde ((:

 (hodnocení, recenze)

AkrObatiX: a jak můžu mít přístup ke komentářům nebo komu napsat ,nemám je otevřené.

 (hodnocení, recenze)

josefklimes: nevím ještě nemůžu vůbec hodnotit. film včera jsem film viděl v kině.

 (hodnocení, recenze)

jaqubko: mě ještě ne ,já ještě nemám hodnocení otevřené

 (hodnocení, recenze)

škoda že ještě nejde hodnocení dneska jsem film viděl v kině

jaqubko

jaqubko (hodnocení, recenze)

ApsidalTill: týmto exkluzívnym recenziám, obzvlášť od najmainstreamovejšieho herného média by som až tak nedôveroval

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama