Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

dejvik007 

všechny recenze uživatele

budu asi jeden z mála ale za mě tenhle díl byl ze série ten nejlepší,když to tak zhodnotíme 1,2,3 díl tak vlastně ano všechny jsou na podobný úrovni není nějaký extra lepší či horší ale mně se tenhle díl líbil začátkem jsem si říkal to bude nic moc ale po chvilce se to rozjelo neříkám že jsem se nějak zasmál ale spíš se mi celkově líbí ta atmosféra a všechno v tomhle filmě proto 5 hvězdiček ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Společně s jedničkou se mi tento díl líbí nejvíc.Dvojka taky nebyla špatná,ale nebavila mě jako tyto dva díly.3 možná byla i lepší,než jednička.Film měl říz,bavil mě a docela jsem se u filmu nasmála.,,dětští" herci předvedly obdivuhodné výkony.Je úsměvné pozorovat neobyčejný život,obyčejného chlapce,kterému komplikuje život jeho rodinka.Upřímně mu takový vzrušující život závidím. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Možná třetí díl není tak vtipný a dětský, jako předešlé dva díly, ale je spíše takový ucelenější, dává větší smysl a i tady jsou situace, kterým se dá zasmát naplno. Vedlejší postavy tu byly také, ale nijak výrazně do děje nezasáhly, což byla škoda, která se dala překousnout díky hlavním aktérům, kteří za ně tu práci odvedli výborně. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Malý Greg se k nám vrátil s dalšími více či méně důležitými střípky z jeho života, jejichž středobodem je strach z toho, že ho otec pošle do vojenské přípravky. A stejně jako v předchozích dílech, i zde je Greg tak nějak rošťácky roztomilý, a když se k němu přidá jeho nepostradatelný parťák z předchozích dílů, tak je o solidní zábavu postaráno. Já prostě mám tenhle druh rodinných filmů rád a miluju, když děti svojí naivní optikou vidí některé věci složitější a vážnější než opravdu jsou. Navíc tahle série má tu výhodu, že v hlavní roli zde účinkuje velký sympaťák Zachary Gordon, kterého prostě musí člověk milovat, i když jeho postava dělá jednu botu za druhou. Stejně tak jsem si oblíbil i bratra hlavního hrdiny, který je takovým přerostlým puberťákem a celému příběhu dodává šťávu. A upřímně jsem i Gregovi trochu záviděl ta jeho prázdninová dopoledne v klubu s bazénem, kde se dá dělat tolik věcí, ale na druhou stranu já jako dítě jsem míval taky pohodově prázdniny, takže každý má něco. Ve výsledku jsem spokojený s tím, že si série udržela tu svou pohodovou kvalitní rodinnou atmosféru, a stejně jako u předchozího dílu, i nyní uděluji čtyři hvězdy. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a přímočaré, vhodné už spíš pro mladší diváky než šestadvacetileté kořeny jako jsem já. Ničím jsem nebyl uchvácen, ale ani mě nic neurazilo, párkrát jsem se zasmál a po shlédnutí ukládám s klidným srdcem do přihrádky označené průměr. Ani parádní Zahn nepomůže k lepšímu hodnocení. 50 % Oblíbená část- osvícení Grega sluncem po roztažení závěsu při hraní videoher ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)
  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)

Reklama

Reklama