Reklama

Reklama

Když Gregův otec (Steve Zahn) synkovi pohrozí, že ho pošle do vojenské školy, pokud nepřestane tropit hlouposti, vypadá to na prázdniny pod psa! Neslavný je pro Grega hned úvod, když předstírá, že pracuje v nóbl společenském klubu, jehož členy jsou i Rowleyovi. Kempování s otcem mu na náladě také nepřidá, a aby toho nebylo málo, na scéně se objevuje nový čtyřnohý člen rodiny Heffleyových, který Gregovi v tomto zábavném filmu pro celou rodinu přichystá nejednu potíž! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (56)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Bylo mi již předem jasné, že se filmů nedočkají všechny knihy postupně a spojení Poslední kapky a Psího života naštěstí zafungovalo vskutku dobře. Je sice škoda, že se 4 následující tituly na obrazovky našich televizí nepodívají, jako jejich podrobný znalec musím ale uznat, že by v tomto formátu asi neměly co nabídnout. Přece jen i ta devítka ve Výletu za všechny peníze je už jen slabý odvar. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Možná třetí díl není tak vtipný a dětský, jako předešlé dva díly, ale je spíše takový ucelenější, dává větší smysl a i tady jsou situace, kterým se dá zasmát naplno. Vedlejší postavy tu byly také, ale nijak výrazně do děje nezasáhly, což byla škoda, která se dala překousnout díky hlavním aktérům, kteří za ně tu práci odvedli výborně. ()

Reklama

dejvik007 

všechny recenze uživatele

budu asi jeden z mála ale za mě tenhle díl byl ze série ten nejlepší,když to tak zhodnotíme 1,2,3 díl tak vlastně ano všechny jsou na podobný úrovni není nějaký extra lepší či horší ale mně se tenhle díl líbil začátkem jsem si říkal to bude nic moc ale po chvilce se to rozjelo neříkám že jsem se nějak zasmál ale spíš se mi celkově líbí ta atmosféra a všechno v tomhle filmě proto 5 hvězdiček ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Společně s jedničkou se mi tento díl líbí nejvíc.Dvojka taky nebyla špatná,ale nebavila mě jako tyto dva díly.3 možná byla i lepší,než jednička.Film měl říz,bavil mě a docela jsem se u filmu nasmála.,,dětští" herci předvedly obdivuhodné výkony.Je úsměvné pozorovat neobyčejný život,obyčejného chlapce,kterému komplikuje život jeho rodinka.Upřímně mu takový vzrušující život závidím. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a přímočaré, vhodné už spíš pro mladší diváky než šestadvacetileté kořeny jako jsem já. Ničím jsem nebyl uchvácen, ale ani mě nic neurazilo, párkrát jsem se zasmál a po shlédnutí ukládám s klidným srdcem do přihrádky označené průměr. Ani parádní Zahn nepomůže k lepšímu hodnocení. 50 % Oblíbená část- osvícení Grega sluncem po roztažení závěsu při hraní videoher ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o třetí film filmové série, předlohou však byla již čtvrtá kniha série literární. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo v Coquitlamu a ve Vancouveru v Kanadě. (Terva)
  • Postavu Mannyho stvárnili dva herci, dvojčata. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno