Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (51)

Adush93 

všechny recenze uživatele

Jakoby ti britští teenageři neměli už takhle dost problémů s kamarádstvím, rodinou a holkama. Paulovi k tomu přibývá ještě jeden problém. Vidí ty, kteří uvízli mezi dvěma světy. Mezi tím naším a světem mrtvých. Tzv. Vyhaslí začnou požírat lidské maso, díky kterému se mohou dotýkat a komunikovat s lidmi. Zachrání Paul lidstvo před Vyhaslými? Po třetím díle hodnotím. Uvidíme, jestli se to zlepší, či zhorší. Zatím to vypadá velmi slibně. Jo a to byste nevěřili, je to nesmírně vtipné! Po zhlédnutí šestého dílu jdu o hvězdičku víš. Škoda jen, že se BBC definitivně rozhodla, že druhou sérii už nenatočí. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Po prvním a druhém díle jsem čekal další seriál, který budu pravidelně sledovat, bohužel se z toho časem vyvinulo cosi beztvarého a nudného. Nevím jestli se mi to zdálo ale vždy v dalším díle se postavy chovaly víc a víc nelogicky a hloupě. Místo akce se pořád mluvilo a každý měl nějaký ten svůj komplex. Námět je dobrý, na zemi zůstali duchové, kteří nemohli přejít na druhou stranu a tak jsou čím dál víc nasraní (kdo by sem jim taky divil), takže jsem logicky čekal hororovou duchařinu, i když trochu odlehčenou. A ono z toho byl sitcom o problémech dospívajícího kluka, který vidí duchy a má božský komplex. Další sérii už sledovat nebudu. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Atmosférická urban fantasy líznutá tvorbou Neila Gaimana. Má to parádní vizuál, sympatické herecké obsazení, ale zábavné to moc není. Na můj vkus je to příliš zdlouhavé, vševysvětlující a nakonec to vyšumí někam do zapomnění. Po technické stránce nemám výtek, dějově slabší průměr. BBC si zase jednou provětralo peněženku, pokračování nejspíš nehrozí. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nesuhlasim s tu pritomnym nadsenim. Prve dva diely boli ako tak v pohode, ale nasledne otvorena zapletka a predovsetkym prichod mdleho, totalne necharizmatickeho zloducha, to vsetko domrvilo. Nizky rozpocet nemusel byt pri vacsej miere tvorivej invencie problemom, no takto bil silno do oci, rovnako ako pritomnost mimoriadne nesympatickych postav, ktore v poslednych dvoch dieloch este aj scenaristi pritlacili do nezavideniahodnych pozicii. No nic...nie su kazdy den Vianoce ;) ()

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama