Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

The Fades, nebo-li Vyhaslí nemohou být viděni, cítěni ani dotknuti ostatními lidmi. Pomstychtivý Vyhaslý Polus hledá způsob jak se opět stát člověkem a zničit tak lidskou rasu. Paul je dospívající chlapec, který trpí apokalyptickými sny a aby toho nebylo málo, začíná vidět duchy Vyhaslých. Je tedy na Paulovi, aby zastavil Poluse a všechny Vyhaslé před zničením lidstva. (Jane18CZ)

(více)

Videa (5)

Ukázka z filmu 4

Recenze (51)

Lachvos 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré, a zase jinak, VB si opět získala můj obdiv. Chápu, že pro tento styl potřebuje divák jistý smysl pro humor a není pro každého, ale já se v něm poslední dobou vidím čím dál více, proto se s ním v budoucnu budeme vídat častěji...A pro ty ještě nerozhodnuté lidi, hlavně trpěliovost, s dalšími díly přichází gradace ;) ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Originální a atmosférická britská urban fantasy duchařina. V průběhu série jsem sice trochu trpěl z občas neskousnutelného pacifismu hlavního hrdiny, ale na druhou stranu je osvěžující pro změnu jednou vidět práci scénáristy, co nepromění kohokoliv v Ramba po první hodině. Zhmotňující se "vyhaslí" jsou skvělí, a celý jejich svět překvapivě dává docela smysl. Příběh je uzavřen v rámci tradičních britských 6 epizod, a i když na konci to trošku vypadá na druhou řadu, já doufám, že se tak nestane... ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Je to svůdným způsobem zábavné (hláškující černoch FAKT HLÁSÍ!) a první tři díly se to rozjíždí k něčemu opravdu neobvyklému, jenže pak se začne víc kecat než jednat a protože to má hodinu, stává se každá z posledních tří epizod značně nudopudnou a počáteční potenciál je tak ubit téměř do bezvědomí. I přesto nemůžu jít pod čtyři hvězdy, to by k tomu černochovi, perfektně zpracovaným úvodním titulkám či originálnímu námětu prostě nebylo fér. Jedním dechem ale dodávám, že mně je úplně jedno, jestli bude další série, což taky myslím mluví za vše. 50 - 80% ()

Adush93 

všechny recenze uživatele

Jakoby ti britští teenageři neměli už takhle dost problémů s kamarádstvím, rodinou a holkama. Paulovi k tomu přibývá ještě jeden problém. Vidí ty, kteří uvízli mezi dvěma světy. Mezi tím naším a světem mrtvých. Tzv. Vyhaslí začnou požírat lidské maso, díky kterému se mohou dotýkat a komunikovat s lidmi. Zachrání Paul lidstvo před Vyhaslými? Po třetím díle hodnotím. Uvidíme, jestli se to zlepší, či zhorší. Zatím to vypadá velmi slibně. Jo a to byste nevěřili, je to nesmírně vtipné! Po zhlédnutí šestého dílu jdu o hvězdičku víš. Škoda jen, že se BBC definitivně rozhodla, že druhou sérii už nenatočí. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Seriál, který na mě působil rozpolceným dojmem. Na straně jedné jde o atmosféru a na té druhé se autoři snažili protlačit humor a vztahy mezi adolescenty. Nápad není až tak originální, jedná se o vykradenou Hlídku od Lukjaněnka a kdyby zde nebyly některé poněkud otravné postavy, bylo by to také o moc lepší. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama